Partizan odličan, evo šta posle prvog dela muči "Grobare"! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.10.2017.
20:48
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana prikazali su jako dobru igru u prvom poluvremenu duela sa Lijetuvos Ritasom i na odmor otišli sa četiri poena prednosti.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Nakon ubedljivog poraza koji su crno-beli upisali na startu takmičenja u Evrokupu mnogi su odmah otpisali ekipu Miroslava Nikolića, ali prvo poluvreme večerašnje utakmice govori da situacija nije onakva kakvom je mnogi predstavljaju.

Partizan je odlično otvorio duel sa Lijetuvos Ritasom i serijom 8:0 naterao trenera protivničke ekipe da zove tajm-aut posle kojeg su gosti zaigrali dosta bolje.

Trojkom Mihajla Andrića crno-beli stižu do najveće prednosti u prvom delu (11:2) ali potom ulaze u prazan hod pa se Lijetuvos u potpunosti vratio u igru.

Drugi kvartal je doneo dobru igru oba tima, a najveći problem crno-belima predstavljali su kontranapadi gostujuće ekipe koja je najveći broj poena postigla takvih situacija.

Na kraju je Partizan bolje završio prvo poluvreme i stigao do vođstva (43:39) i zbog svega što je ekipa pokazala potpuno opravdano pitanje zašto u "Pioniru" nema više publike!?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke