"Partizan nije tim za Evrokup..."

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.11.2019.
13:12
Izvor: Sportske.net

Venecija stiže sutra u Beograd, uplašena zbog nekoliko stvari...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Venecija sutra stiže u Beograd, Partizan je trijumfalnu seriju u Evrokupu otvorio baš protiv Italijana, koji su od tada dobili Limož, Tofaš kod kuće, Ritas u Viljusu, izgubili u Kubanju od Lokomotive.

Bolje igraju u Evropi nego u domaćem šampionatu, italijanski prvak je pao u Brindiziju, imaju tri pobede u sedam mečeva, u gostima nisu pobedili nikoga.

Kako pišu lokalni mediji, meč protiv Trinkijerijevog Partizana biće veliko iskušenje. Italijani se boje i atmosfere, bez obzira što je ona mnogo vrelija u "Pioniru", nego u "Štark Areni". Svejedno, vlada ogromno interesovanje za meč, sigurno da Veneciji neće biti lako.

"Partizan ima možda i najjači tim u Evrokupu, već su to pokazali, uspešno bi sa ovim igračima nastupali i u Evroligi, ovaj ekipa se izdvaja, uspešno bi igrala Evroligu
", tvrde tamošnji košarkaški portali.

Oni se pribojavaju uz atmosferu i činjenice da dosta osciliraju u igri i da neće uspeti da pariraju u odbrani što je jedini način da se nadaju nečemu.

"Ako ne budemo sveli Partizan na mali broj poena i smanjili broj izgubljenih lopti, teško da možemo nešto da napravimo", dodaju u Veneciji, koja je druga u grupi, pa je ovo i derbi u Evrokupu.

Partizan bi pobedom, praktično zaključao prvo mesto, utakmica se igra u utorak od 20 časova u "Štark Areni".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Tuesday, 05.11.2019
10:54

20 punih sati ceka kontrolu moj odgovor, i to bez ikakvog razloga.

avatar
Realni Arthur
Monday, 04.11.2019
23:47

Znaci ista prica, svaki put, prvaci, ovo ono, eh sto mi lici ovo na moju Zvezdu u fudbalu, mi bili prvaci evrope, pa i sveta za razliku od vaseg KKP, i sto, dolazi Totenhem pa ti da 5 komada, koga bre vise interesuje '90 osim nekih slepih navijaca, danas igra novac, napravi dobru ekipu i ubija te u pojam, i ti onda kreces pricom, pa izvinite mi smo vecu klub, ej bre mi smo bili prvaci evrope, smesnoj je vise ovo, i kod nas i kod Grobara. Nego, mnogo mi je drago da Italijanska stampa pise o pojacanjima i jakim timom koji Partizan ima, ne dao Bog da neko iz Zvezde to bude rekao, auuu bice odmah reakcija, mi imamo slab tim nego eto mi smo institucija i zbog toga imamo autoritet. A sto niste imali pre dve godine kad ste imali sko 8, ili9 poraza i 1 pobedu, zasto tad niste bili institucija. Dosta vise kukumacenja, priznajte aman, ulozilo se u ekipi, i to stoji, spremate se da osvajate ABA, pa i Evrokup, samo verujte mi, nece to bas da bude lako, jer i Zvezda i Buducnost i Cedevita pa i Primorska su bas jaki. Zao mi je Zileta, Mute i Canka, igrali Gavrilovic, Cvetkovic, Pot, Vrabac, .... da ne nabrajam, i sta ce jadni nego d adaju ostavku, ali eto pogodili ste sa trenerom hahahha, pokupili sve sto je bilo dostupno, Zagorac, Jaramaz, Jankovici (doduse onaj drugi nestao sa mape) Tomas, Parahoski, Pejners, pa sad ovaj zadnji, jaooo pa i Tumbas bi mogao da vas vodi s atakvom ekipom. Zapamtite, ako slucajno ne dobijete i ove godine ABA, spremite se za bas neugodnu iducu godinu! Pozdrav

avatar
REVØLT
Monday, 04.11.2019
14:15

Najjaci nemamo sigurno, ali, jesmo najveci klub koji se tu takmici, posle nas ide Kinder.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 04.11.2019
14:24

Ako Virtus ima dve titule prvaka Evrope, kako ste vi najveci klub koji se takmici u evrokupu, kojom logikom ? :)

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 06.11.2019
14:58

Jeste. Apsolutno niko ne koristi termin " institucija" osim zaludjenih navijaca partizana koji su sami sebi to nadenuli. :)

avatar
REVØLT
Wednesday, 06.11.2019
14:08

Nase bivse. Nismo samoprozvani.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 05.11.2019
13:48

Koje vase ? Ako neki igrac predje u neki klub drugi iz partizana, je l' on jos uvek igra za partizan pa je vas ili ? Broj 1 ste u svetu po vama samo. Isto kao sto ste samoprozvana institucija, sami sebi dodeljujete titule. Mada kad mozes ti pobede, trofeje, moze i to. :D

avatar
REVØLT
Tuesday, 05.11.2019
12:50

Nenade, nije nato uveo sankcije nego Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija.

avatar
elixx.me
Tuesday, 05.11.2019
08:46

Partizan ima jednu titulu prvaka Evrope a Virtus je te dve titule osvojio sa bivsim partizanovim igracima , eto kako :)

avatar
Brajkoo
Monday, 04.11.2019
18:03

Da pratis kosarku malo duze a ne od pojave Covica shvatio bi velicinu Partizana. Nije tu merilo samo ta EL, Partizan ima i 3 danasnja Uleb kupa, a o igracima koji su branili boje Partizana, igrali u NBA verovatno spada u 5 najjacih klubova Evrope, pa kada se tu doda i najbolja kosarkaska publika...

avatar
nenadnenad1234
Monday, 04.11.2019
17:25

Uvek postoji ono sta se podrazumeva pod velicinom kluba.
Ako gledas samo evropske trofeje Bolonja je veca od nas, Limoz isto ima jednu titulu,.. ali opet nijedna titula evropskog prvaka u bilo kom sportu se ne moze meri sa titulom Partizana u EL, ne zbog velicine trofeja, vec zbog nacina na koji je osvojena.

Mi smo jedini tim u Evropi (u bilo kom sportu) koji je titulu evrpskog prvaka osvojio sa celom jednom utakmicom na svom parketu.
Pored kosarkaskih razloga i sam znas sta se tada desavalo na ovim prostorima.
1.Rat u Sloveniji (desedodnevni rat)
2.Rat u Hrvatskoj
3.Rat u Bosni
4.Svakog trenutka cekas da ti NATO uvede sankcije u zemlji.

I pored svega toga, gde nijedan covek na svetu ne moze da ostane koncetrisan samo na "parket", mi smo se nekako izdigli, bili "izbeglice" u Spaniji (Fuenlabradi) i uspeli smo da uzmemo trofej.

Nas samo taj trofej svrstava u Velikane evrospke kosarke. Da nije tako, ne bi neka strana produkcijska kuca pravila film o "izbeglicama" iz Srbije (tadasnje Jugoslavije) koja je uzela trofej u EL.

avatar
IDEA ponos severa
Monday, 04.11.2019
15:43

marko djordjevic koji god nik stavis provaljen si. Nego shvati jer vidim, da ti malo pamčenje posustaje. Partizan je trofejniji od vas sto je najbitnije vi nikad šampioni Evrope necete biti to je suština a sve ostalo je istorija!

avatar
REVØLT
Monday, 04.11.2019
14:30

Nisu to jedini evropski trofeji, ni nasi njihovi. Po znacaju za evropsku i svetsku kosarku, po igracima i trenerima koje smo dali. Imaju i oni dobru publiku, ali, mi smo tu broj jedan na svetu. Ne bi Kinder uzeo EL da nije imao nase Danilovica i Nesterovica...