Partizan nije mogao, "Panteri" razbili MZT!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.10.2017.
19:52
Izvor: Sportske.net

Košarkaši FMP Železnika ostvarili su prvu ovosezonsku pobedu u ABA ligi, pošto su u prvoj utakmici 2. kola ubedljivo savladali MZT iz Skoplja.

aba-liga.com/FMP
aba-liga.com/FMP

Povezane vesti

Poraz koji su košarkaši FMP Železnika doživeli u Zagrebu od Cedevite na startu regionalnog šampionata nije pokolebao izabranike Vladimira Jovanovića.

"Panteri" su se danas prikazali u dobrom svetlu i sa ubedljivih 100:72 (25:26, 26:18, 19:17, 30:11) savladali MZT iz Skoplja na domaćem terenu.

Gosti iz Skoplja parirali su rivalu samo u prvoj četvrtini, a onda je FMP prebacio u viši stepen prenosa i rutinirao jednu od najslabijih ekipa u ABA ligi koja je na startu bila bolja od Partizana.

Vlada Jovanović je iskoristio priliku da podeli minutažu na igrače koji su se našli u protokolu, a čak petorica su ostvarila dvocifren učinak.

Najefikasniji pojedinac u pobedničkom timu bio je Aleksandar Bursać sa 17 poena, 3 skoka i 2 asistencije, a sjajne partije prikazali su još Nemanja Nenadić (16 pts, 5 sk), Aleksa Radanov (15 pts, 7 sk, 3 as), Majkl Odžo (14 pts, 6 sk), Marko Radovanović (11 pts, 3 sk) i Filip Čović (9 pts, 3 sk, 12 as).

U sledećem kolu ekipa FMP-a gostuje Partizanu, dok MZT dočekuje Zadar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 03.10.2017
20:17

Nasa mladjarija osvetilla kkp, pokazali kako treba da se igra protiv ovih drvoseca... MZT ce se grcevito boriti za opstanak, sa odbranom su na vi, malu rotaciju imaju, svega par igraca koju umeju nesto, mnogo zavise od suta, teski kandidati za ispadanje iz lige, mega uzasni, generalno jako mlad tim ih je razbio... Radanov, Uskokovic i Radovanovic su nase najvece blago, nasa deca koja ce tek da budu opasni igraci. Dobri su Nenadic i Odzo, napreduju brzo, za Aba ligu i vise nego dobri. Bice svasta u sledecem kolu u Pioniru, prilicno moguca je pobeda vicesampiona Srbije....

avatar
Tuesday, 03.10.2017
20:03

Panteri imaju Covica i Zvezdu , moze im se