Partizan nije imao šanse, ovo je bila ponuda koja se ne odbija?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.07.2020.
18:46
Izvor: Sportske.net

Ko bi ovo odbio?

Pedja Milosavljevic/Starsport ©
Pedja Milosavljevic/Starsport ©

Povezane vesti

Dva teška udarca doživeo je Partizan u letnjem prelaznom roku, najpre od plejmejkera Korija Voldena koji je odlučio da pređe u Crvenu zvezdu, a onda i od trenera Andree Trinkijerija, koji karijeru nastavlja u minhsnskom Bajernu.

Sve to je značajno izmenilo planove crno-belih za sledeću sezonu, a za to vreme, prema informacijama iz Nemačke, Trinkijeri se veoma dobro finansijski obezbedio ugovorom sa Bajernom.

Tamošnji mediji, pre svih ''Sport Bild'' otkrili su da je Trinkijeri u Bajern došao za platu od milion evra godišnje bruto.

To je, jednostavno, ponuda kojoj Partizan nije mogao da parira, niti je Trinkijeri mogao da je odbije, pa ćemo ga naredne sezone, za razliku od crno-belih, gledati u Evroligi, što je bio i dodatni ''plus'' za Bajern kada je ovaj transfer u pitanju.

A tamo gde je Trinkijeri stao u Partizanu, nastaviće njegov dosadašnji pomoćnik Vlado Šćepanović.
-
baner 9

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Sunday, 26.07.2020
21:29

Милион бруто. Колико је нето? У Партизану је нето имао 500к или 550к. Не знам колики су порези у Немачкој, али кад се одбију од милион, мислим да не испадне значајно више него што је имао у Партизану.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 27.07.2020
00:16

U najgorem slucaju 670k neto plate bi imao u Bajernu.
U Nemackoj je zeznuto izracunati, jer oni tu imaju pun djavo sitnih procenata gde se odbija od plate, plus neke klase (valjda ih pet imaju).
Al naprimer sto bi se Andrei odbijalo porez na crkvu, porez na negu, porez u slucaju nezaposlenosti,... tako da realno je da ima oko 750-800k cisto.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 27.07.2020
01:46

Porez u Nemačkoj je 10 %, ali mene fascinira kako svi vi navijači CZ znate koliko koji igrač ili trener Partizana imaju platu...