Partizan nije došao praznih šaka u Kragujevac!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.11.2015.
16:02
Izvor: Sportske.net, kkkradnicki.com

Bivši košarkaš Partizana Nikola Lončar koji je u Kragujevcu pokrenuo KKK Radnički u utorak je nakon revijane utakmice dva kluba dobio prigodan poklon od gostiju iz Beograda.

kkkradnicki.com
kkkradnicki.com

Povezane vesti

Kragujevac je u utorak kao i mnogo puta lani bio domaćin najtrofejnijem košarkaškom klubu u zemlji i regionu, s tim što je utakmica u hali "Jezero" imala revijalni karakter.

Publika je ispunila tribine kako bi pružila podršku Nikoli Lončaru i ekipi KKK Radnički koja je krenula od najnižeg ranga takmičenja a u utorak je od Partizana izgubila sa 20 poena razlike.

"Obaveza nam je i želja da podržimo popularizaciju košarke i nadam se da je ovo samo početak jednog projekta i podizanja košarke na jedan dobar nivo u Kragujevcu" rekao je posle utakmice trener Partizana Petar Božić.

Poznato je da je pokretač projekta KKK Radnički proslavljeni reprezentativac Nikola Lončar koji je izdvojio slobodno vreme kako bu u utorak došao u Kragujevac i ispratio ovaj meč.

Njemu je u ime KK Partizan NIS Miroslav Berić uručio i prigodan poklon, dres sa brojem sedam koji je Nikola Lončar svojevremeno nosio dok je branio crno-bele boje.

Nikola Loncar
Screenshot: YouTube

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš Obrenović
Sunday, 29.11.2015
11:29

Podrška Lončaru i da Kragujevac ponovo postane košarkaški grad sa ABA ligašem.