Partizan nepogrešiv, ubedljiva pobeda u Pančevu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.05.2019.
20:44
Izvor: Sportske.net

Iako je mirisalo na novo mučenje, crno-beli su lako savladali Tamiš.

Dragana Stjepanović
Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Nova, sedma pobeda Partizana u ovoj sezoni Super lige u okviru grupe B, danas su savladali Tamiš u Pančevu rezultatom 62:88.

Mirisalo je na novo mučenje crno-belih sa Tamišom, kao što je to bilo u prvom meču. Nakon egala na startu, Stefan Janković je bio taj koji je pravio razliku, ali se domaćin na ovom meču nije predavao.

Ipak, čovek koji je pravio velike probleme Trinkijeriju i Partizanu, Ivan Smiljanić, ponovo je trojkom dokazao da je jedan od najboljih trojkaša u ovom trenutku u Super ligi, doneo je prednost Tamišu od 16:13.

To je samo malo pokrenulo Partizan, igrala se rezultatska klackalica do kraja prve deonice.

Crno-beli su konačno došli do ozbiljnije igre u odbrani na kraju poluvremena, tada su serijom od 6:0 stigli do 50:43 i nešto osetnije prednosti koju ne samo da nisu ispustili do kraja susreta, već su je iz minuta u minut dizali.

Nikolić, pa Marinković trojkom donose ogromnu prednost Partizanu u nastavku, Trinkijeri je mogao lakše da diše, a kada je Nikola Janković postigao trojku crno-beli su mogli definitivno da odahnu, bilo je +26.

Do kraja, jedino pitanje koje se postavljalo jeste kojom će razlikom pobediti Partizan koji je stigao do sedme pobede u isto toliko mečeva u okviru grupe B.

Kod Tamiša Jeković 18 poena, Knežević 9, Smiljanić se zaustavio na 8. U Partizanu najbolji Vanja Marinković sa 22, 15 je imao Stefan Janković, a njegov prezimenjak Nikola je upisao 12.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke