Partizan - Nema Duleta, nema pobede...

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 24.11.2019.
12:24
Izvor: Sportske.net

Partizan protiv tradicije, Podgoričani sve jači, ali crno-bele čeka bolji period, makar kada je broj utakmica u pitanju, ali i snaga rivala...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Košarkaši Partizana će danas probati da prekinu neugodnu seriju, za njih je "Morača" neosvojiva tvrđava već pet godina. Poslednji put su dobili Budućnost 2014. kada je Vujošević bio na klupi crno-belih. On je i sledeće sezone vodio Partizan u onom čuvenom duelu u "Podgorici" kada je Partizan izgubio drugo mesto u ligi, a kada je trener Partizana, kao i igrači bio žestoko vređan, a meč završen u gotovo neregularnim uslovima.

Posle toga, Partizan nikada nije pobedio u Podgorici, imaju jako loš skor protiv Budućnosti, od devet utakmica izgubili su šest, ostala tri dobili u "Pioniru", poslednji prošlog februara. Partizan je startovao odlično, izborio plasman u narednu rundu Evrokupa, sada slede, posle Podgorice i Rusije lakši mečevi u ABA ligi i to je dobra prilika da Trinkijeri više radi sa timom, kao i da se odmore od putovanja.

U ovom trenutku Budućnost je na 6-1, ima pobedu više od Partizana koji je peti, smenili su trenera zbog loših rezultata u Evropi. Doveli su Kilpatrika, igrača koji je bio na meti Partizana, spremaju još pojačanja.

Sa druge strane, Partizan još čeka Amerikanca, ali je predsednik Mijailović najavio da će to pitanje biti vrlo brzo rešeno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke