Partizan našao zamenu za Gosa?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.07.2018.
18:51
Izvor: Sportske.net, sportando

Još jedan stranac na vidiku.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Partizan će sa većim ambicijama ući u nosu sezonu, a kako bi one bile realne, ovog leta uprava će morati da se značajnije angažuje po pitanju pojačanja.

Prvi poslovi su već obavljeni, sa Vanjom Marinkovićem je nastavljena saradnja, stigao je i Rade Zagorac protekog vikenda, a ovih dana se sve glasnije spekuliše i o pojačanjima iz inostranstva.

Posle Mekeznija Mura iz grčkog Lavrija, čiji se dolazak tokom vikenda najavljivao u medijima, od danas je u igri i još jedno ime.

U pitanju je američki plejmejker Miki Mekonel, 28-godišnji košarkaš nemačkog Oldenburga, koji je tokom karijere igrao i za Fileni Jesi, Veronu, Teksas Legende, Bon, Šalon i španski Obradoiro, gde je u sezoni 2016/17 bio najbolji asistent ACB lige. Izvesno je da se Partizan rastaje sa Najdželom Vilijams-Gosom ovog leta i što pre treba pronaći zamenu za najboljeg igrača crno-belih u prošlojh sezoni.

Informaciju o interesovanju Partizana za Mekonela lansirao je novinar Čema de Lukas, a tokom popodneva preneo je i ''Sportando''.

Mekonel je na početku karijere igrao na koledžu Sent Meriz od 2007. do 2011. Potom je pokušao na NBA draftu, ali nije izabran, pa je njegova karijera krenula drugim putem.

Da li je Partizan sledeća stanica?
-
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke