Partizan - najlepše iskustvo u karijeri! Povreda je sve pokvarila...

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.05.2020.
15:40
Izvor: Sportske.net

Prošlo je osam godina, ali emocije nisu nestale.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Američki plejmejker Tori Tomas nije se dugo zadržao u Partizanu. Došao je među crno-bele 2012. godine, u vreme potpune dominacije Partizana na ovim prostorima, ali posle samo tri i po meseca došlo je do rastanka.

On danas ima 35 godina, još uvek se aktivno bavi košarkom, igra za poljski Košalin, ali tih nekoliko meseci u dresu Partizana opisuje kao najbolji period u karijeri.

''Bilo je to najboljih nekoliko meseci u mom životu! Dobio sam šansu da igram za klub iz Evrolige i tu sam šansu iskoristio do povrede'', naglasio je Tomas u razgovoru za poljski portal ''Sportowe Fakty''.

Nažalost, povreda je sve pokvarila. Bilo je potrebno više vremena da se sanira, a Partizan nije mogao da čeka...

''Igrač iz Hrvatske mi je nagazio na nogu u meču u Zagrebu. Bio mi je povređen zglob pa nisam igrao oko pet nedelja.

Pokušao sam da se vratim što je pre moguće, ali oporavak nije tekao kako treba i sve se odužilo. Partizan nije mogao da čeka toliko dugo i odlučio je da dovede drugog igrača na mojoj poziciji.

Nisam imao priliku da pokažem šta znam. Napustio sam Srbiju, bilo je bolno. Da sam ostao tamo i da mi je klub verovao, mislim da bih ostao na evroligaškom nivou. Bio sam u momentu karijere kada sam se još razvijao i postajao bolji igrač'', ističe Tomas.

Iz Partizana je sačuvao lepe uspomene, a i dan danas se vraća nekima od tih utakmica.

''Igrao sam mečeve u njihovim bojama, u nekima sam igrao dobro, i dalje imam video-materijale sa tih utakmica. Ali, izgubio sam samopouzdanje zbog povrede i posle je bilo teško vratiti se onome što sam pružao pre toga.

Takva povreda je problematična. Počinješ da razmišljaš, želiš da se vratiš i znaš da je vreme važno, ali ponekad moraš da budeš strpljiv i ne možeš ništa da učiniš'', zaključio je Tomas.
-
Baner stoni tenis

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke