Partizan na krilima Lendejla do nove pobede!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.03.2019.
20:39
Izvor: Sportske.net

Crno-beli stigli do veoma bitne pobede u ABA ligi.

ABA liga/Partizan Nis
ABA liga/Partizan Nis

Povezane vesti

Partizan je uspeo da zabeleži novu pobedu u ABA ligi, ovoga puta protiv Igokee čime se vratio na pobednički kolosek - 67:57 (14:13, 17:10, 16:16, 20:18).

Verovali ili ne, prve poene smo videli nakon dva i po minuta igre, kada je Vilijams postigao dva poena za goste, a na drugoj strani je odmah uzvratio Gagić.

Lendejl je nakon toga došao do svog ritma, Nikola Janković je bio solidan, na drugoj strani Sava Lešić i Vuk Radivojević, iskusni igrači Igokee su čuvali egal.

Stefan Janković je pogodio veoma bitnu trojku kojom se Partizan odvojio na 4 poena razlike, a do kraja su crno-beli dobrom igrom došli i do +8.

Tvrdo je bilo i u nastavku.

Očajan šut za tri poena i jednih i drugih, u jednom trenutku tokom poslednje deonice obe ekipe su imale 2/20.

Treća deonica je počela dominacijom Gagića koji je vezao četiri poena za +10, ali su gosti ubrzo stiglo do -2. Ilić, Lešić i Radivojević su ređali poen za poenom, neko je morao da probudi Partizan, a učinio je to Markus Pejdž.

Lendejl je nastavio tamo gde je stao u prvom poluvremenu, a kada je Amar Gegić pogodio tek drugu trojku za Partizan (?!) bilo je i +13.

Davali su gosti znake života, ali je Partizan raspoložen ušao u završnicu i nije dozvolio ludi preokret.


Lendejl sa 17 poena najbolji u Partizanu, imao je 11 skokova i 3 asistencije, kao i 3 blokade. Niko više dvocifren, Gagić sa 9, Gegić i Pejdž sa po 8 solidni među crno-belima. Kod Igokee Lešić sa 16 i Ilić sa 13 najbolji.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke