Partizan - Mozli se vratio, a Jaramaz? Kad će on moći da igra?

Autor: Darko Mitrović
petak 20.11.2020.
13:15
Izvor: Sportske.net, BC Partizan TV

Do povrede je bio najbolji igrač Partizana od početka sezone...

Dragana Stjepanovic/Starsportphoto ©
Dragana Stjepanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Polako se kadrovska situacija u Partizanu popravlja, oporavak Vila Mozlija je bio veoma značajan za crno-bele, koji su sa njim u timu u tri dana savladali i UNIKS i Huventud u Evrokupu.

Ipak, svi u redovima crno-belih nestrpljivo iščekuju i povratak Ognjena Jaramaza u pun takmičarski ritam, a kada se to može očekivati, odlični bek je otkrio u razgovoru za BC Partizan TV.

''Pre 3-4 dana sam skinuo longetu, nadam se da ću kroz 2-3 nedelje biti potpuno spreman za utakmice. Odlično se osećam, kost zarasta kako treba, još uvek ne mogu kao ranije da koristim ruku, radim neke terapije i vežbe, treniram sa strane sa pomoćnim trenerima koliko mogu.

Prošlo je pet nedelja od kada sam na prinudnoj pauzi, uželeo sam se i sa nestrpljenjem iščekujem nove utakmice. Trudio sam se da održavam telo i formu tokom pauze'', istakao je Jaramaz.

Šta to konkretno znači, koje će još utakmice Jaramaz morati da propusti?

Svakako ga nećemo videti na terenu u ponedeljak protiv Crvene zvezde, najverovatnije ni protiv Mornara u Baru, 5. decembra. Ukoliko bi još dve nedelje trajao oporavak, moguće je da Jaramaz zaigra protiv Bahčešehira 9. decembra u Beogradu, ili protiv Mege tri dana kasnije. Sledeća prilika je meč protiv Burža u Francuskoj, 15. decembra u Evrokupu i tada već ne bi trebalo da bude dilema oko Jaramazovog nastupa.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke