Partizan "merka" krilnog centra iz NBA!

Autor: Ivan Cvetković
subota 21.07.2018.
11:20
Izvor: Sportske.net, Mozzart

Dočekao bi ga bivši saigrač.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan uveliko radi na pojačanjima, a novo bi moglo da bude "pitomac" univerziteta Severna Karolina Brajs Džonson, saznaje Mocart.

Njegov bivši saigrač na tom univerzitetu bio je i košarkaš "Crno-belih" Markus Pejdž, pa bi period adaptacije bio dosta lakši.

Džonson (24, 208 cm) igra na poziciji krilnog centra, a u NBA je nastupao za Los Anđeles Kliperse u kojima je odigrao 12 utakmica za dve sezone.

Pokušao je i u Memfisu, ali sada je vrlo verovatno da će se otisnuti "preko bare".

Isti izvor javlja da je sve daleko od realizacije, te da Partizan gleda ka još nekoliko opcija, ali je Džonson prva među njima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vladanko
Saturday, 21.07.2018
11:54

A kako ce dug da smanji partizan?

avatar
Partibrejker
Saturday, 21.07.2018
22:14

Tako što je limit 150K po sezoni.I to za sada ima samo Zagor.

avatar
Partibrejker
Saturday, 21.07.2018
11:50

Partizan dovodi debitante(u evropi),dok svi ostali (Budućnost,Cedevit i naročito Zvezda) dovode vec dokazane igrače.Dzikic je jednom prilikom izjavio da nikada ne uzima debitanta jer iako je isti izgledao odlično u Americi cešce se pogube u Evropi nego što nastave sa kvalitetnim partijama.Jedan je Gos,pitanje je veliko kako ce se snaci ovaj novi plej.Naravno finansijski momenat je ključan,pa neko dovodi prekaljenog igrača iz Olimpijakosa(Tilija),a mi se moramo snalaziti sa debitantima.

avatar
bagra
Saturday, 21.07.2018
13:39

Ma samo kada smo oterali andrica cakarevica i salica, ovi sto ih dovedemo ne mogu biti gori sigurno.

avatar
nemam pojma
Saturday, 21.07.2018
14:09

Meni se lično dopada to da dovodimo mlade igrače , najbolje iz NCAA, te tek draftovane a koji nisu potpisali ugovor u NBA, pa i nedraftovane igrače. Ovo mi se čini jako pametno, olakšalo bi obojici adaptaciju, a i već se razumeju u igri, odigrali su zajedno mnoštvo p&r akcija. Drugo, ne vodi ih isključivo novac već i ambicija i želja za dokazivanjem vrednosti da su ipak za NBA, ili bar najbolje evropske timove. Treba dovesti još dva amerikanca, imamo sada od stranaca Pejdža i Sija.