Partizan - Marinković progovorio o mogućem transferu, da li bi se snašao u Evroligi?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.08.2017.
12:05
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

I kako će Partizan da se snađe u Evrokupu, sa njim ili bez njega u ekipi?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ostanak Vanje Marinkovića u Partizanu je pod velikim znakom pitanja ovog leta.

Nedavno je čak kao gotova stvar najavljivan njegov transfer u špansku Baskoniju, ali je potom usledilo zatišje, da bi ''temperaturu'' podigao prvi čovek Crvene zvezde mts Nebojša Čović nedavnom opaskom da Partizan može da dobije Aranitovića, a da Marinković završi u Zvezdi.

Aleksandar Aranitović je juče zaista prešao u Partizan, pa sada svi čekaju rasplet situacije oko Marinkovića. A da sve bude zanimljivije, Zvezda je na svom Tviter profilu najavila ''nešto veliko'', što još uvek nije obelodanjeno.

U intervjuu za ''Mondo'' mladi košarkaš nije ni pominjao Zvezdu, ali jeste mogućnost da zaigra u Baskonji.

''Meni je drago što se uopšte dovodim u vezu sa tako velikim klubom, ali ne znam da li se tu išta konkretnije dogodilo. Za sada sam igrač Partizana, a ako se nešto bude menjalo, verovatno ćete prvi saznati vi iz medija, pa onda i svi ostali"

Nikada nisam igrao Evroligu, tako da ne mogu ništa da kažem unapred. Verujem da bih se snašao, ali ja sam sada ovde, a cela ta priča je pod znakom pitanja'',
priznaje Marinković.

A ako ostane u Partizanu, neće igrati u Evroligi, ali će dobiti priliku da se okuša u Evrokupu. Ipak, sumnja u mogućnosti crno-belih u ovom takmičenju.

''Mnogo smo mi zeleni za Evrokup. Miha (Andrić) je igrao Evroligu kod Duleta, ja sam jedne sezone igrao Evrokup, ali sve je to bilo 'na kašičicu'. Nemamo iskustva i Evrokup nam uopšte nije cilj. Kroz to takmičenje ćemo da se čeličimo, a primarna nam je ABA liga",
zaključio je Marinković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markо Đorđević
Thursday, 10.08.2017
13:18

Jos samo malo Vanja, gotovo je sve, ne brini, igraces evroligu. :)

avatar
NikolaBuki
Thursday, 10.08.2017
12:28

Ja kao zvezdas kazem da bi mu najbolje bilo da ostane u partizanu i to ne jednu nego 2 godine minimalno ako mislimo da od njega dobijemo reprezentativca kao sto je bogdanovic.

avatar
bagra
Thursday, 10.08.2017
12:55

Apsolitno tacno

avatar
mosala1983
Thursday, 10.08.2017
16:29

Сезона довољна. Па у већи клуб.