Partizan - Ko sledeći produžava ugovor?

Autor: Darko Mitrović
petak 28.12.2018.
15:39
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Plan je jasan, hoće li uspeti?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Iako u ABA ligi crno-belima za sada ne ide kako je planirano, u Partizanu ne odustaju od zacrtanih ambicija.

Ekipa je dodatno pojačana iskusnim plejmejkerom Aleksom Renfrom, možda čak ni to nije sve kada su u pitanju pojačanja, a uporedo se radi i na potpisivanju novih ugovora sa nekim od aktuelnih prvotimaca.

To je već učinjeno sa Bandžom Sijem, a kako je juče u razgovoru sa novinarima otkrio prvi čovek kluba Ostoja Mijailović, sledeći kojem će biti ponuđen novi ugovor biće australijski centar Džok Lendejl.

''Mi Andrei Trinkijeriju moramo da omogućimo uslove za rad. Moramo igrače da plaćamo na vreme, da potpisujemo kvalitetne ugovore.

Već smo sa Bandžom Sijem produžili saradnju, nastojaćemo na tome da i sa Džokom Lendejlom produžimo ugovor'', naglasio je Mijailović, a prenosi ''Žurnal''.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Magija to smo mi
Saturday, 29.12.2018
10:23

Meni nikako nije jasno zasto se vise ne daje sansa mladim igracima. Od kako je Trinki dosao ne secam se da je jedan mladi igrac (Vanju vise ne racunam u mlade) odigrao neke pristojne minute u Partizanu. I jos nesto, trazi se alibi za poraz od cedevite kao igraci imali los dan, pa kralju moze da ne ide jednog ili eventualno dva igraca na mecu a ne ceo tim. Pa Trinki je doveden da to poveze, a ovo je blago receno katastrofa.