Partizan je na premijeri napunio ''Pionir'', vreme je da to učini i Zvezda?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.10.2018.
22:02
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Crveno-beli uputili poziv navijačima i podsetili ih koliko njihova podrška znači ekipi.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda je sjajno započela novu sezonu. Pod vođstvom novog trenera Milana Tomića, pobede se ređaju jedna za drugom, osvojen je nedavno Superkup, a proteklog vikenda crveno-beli su još jednom deklasirali aktuelnog šampiona ABA lige i novog evroligaša, podgoričku Budućnost.

Od početka sezone, Zvezda je već odigrala dve utakmice pred  svojim navijačima, i to protiv Cibone u ABA ligi, a onda i protiv nemačkog Ulma na startu Evrokupa.

Pobedu nad Zagrepčanima je sa tribina dvorane ''Aleksandar Nikolić'' ispratilo blizu četiri hiljade gledalaca, a u meču sa Ulmom poseta je bila nešto bolja, oko pet hiljada ljudi.

Zvezdu sada očekuje gostovanje Monaku u Evrokupu, a 13. oktobra će protiv Krke ponovo biti u ulozi domaćina.

Podsetimo, Partizan je u subotu napunio dvoranu u pobedi nad Olimpijom, kada je na tribinama bilo sedam hiljada navijača, a Zvezda je putem klupskog sajta podsetila svoje pristalice da prodaja sezonskih ulaznica ulazi u samu završnicu i da maksimalna podrška sa tribina mnogo znači igračima.

''Ambijent dvorane 'Aleksandar Nikolić' godinama unazad bio je neprelazna prepreka za mnoge favorite. Kult neosvojive tvrđave je rastao i izgubio status mita, već postao realnost. Motiv više za prvotimce Crvene zvezde je puna dvorana. Oni nas čine ponosnim, bore se za grb koji nose i čine sve da klub sa Malog Kalemegdana ne izgubi svoj šampionski status. I zato je vaša podrška neophodna.

Košarkaši Crvene zvezde mts su nebrojano puta isticali značaj podrške svojih navijača i zato vas pozivamo da zauzmete svoje mesto u dvorani. Prodaja sezonskih ulaznica važi do polovine oktobra, a podsećamo vas da uz sezonsku kartu obezbeđujete ulaz na oko 30 utakmica koliko očekuje crveno-bele u ovoj sezoni na domaćem parketu. Takođe, sezonske ulaznice vam obezbeđuju ulaz na sve utakmice KKŽ Crvena zvezda i utakmice mlađih kategorija crveno-belih'', poručuju na sajtu Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Savoa
Monday, 08.10.2018
22:17

Niko nema navijace kao Partizan.

avatar
Pipo Inzagi
Tuesday, 09.10.2018
09:42

U pravu si,niko nema tri navijačke grupe,nije to nešto za pohvalu....

avatar
MALI PLAVI
Monday, 08.10.2018
22:08

Na žalost, protiv Krke neće biti više od 3000.