Partizan - ''Insajderi'' najavljuju novi obrt, po ukusu ''Grobara''?!

Autor: Darko Mitrović
subota 31.10.2020.
12:06
Izvor: Sportske.net

Juče je izgledalo da je Šćepanovićev naslednik već poznat, ali...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Partizan je od juče u potrazi za novim trenerom posle rastanka sa Vladom Šćepanovićem, a ekipu će privremeno voditi Milivoje Lazić, aktuelni trener juniorske ekipe crno-belih.

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da će Sašo Filipovski biti Partizanov izbor, ali sinoć su počele da se pojavljuju i drugačije informacije.


Košarkaški novinari, Grk Hristos Harpidis i Italijan Oracio Kauči, objavili su na Tviteru da je Partizanov prvi pik Aleksandar Džikić, a ne Sašo Filipovski!

Prethodnih dana među navijačima Partizana mogli su se čuti komentari kako bi popularnog ''Džileta'' rado videli ponovo na klupi crno-belih, pa možda im se želja ipak ispuni.

On je ekipu Partizana vodio u sezoni 2016/17, posle čega se preselio u Budućnost, a prošle sezone je bio i na klupi španskog Estudijantesa.
-
baner 7
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Saturday, 31.10.2020
17:59

Sigurno je Džikić bolja opcija od Filipovskog, Partizanov je čovek, pobeđivao je sa Krkom redovno Filipovskog koji je tada vodio mnogo igrački jaču i forsiranu Olimpiju. Ali šampionate je osvajao Džikić. Nisu igrali Evropu jer nisu imali para. U Partizanu je imao slab roster, nije bilo para. Gubio je od ćokijevog razvojnog tima. Zato je da bi se dokazao otišao u Podgoricu i uzeo ABA trofej. U KKP je vrlo loše birao strance što je čudno, pošto odlično poznaje američko tržište. Ali u odnosu na Šćepu, on je doktor košarke.

avatar
Otacmiksa
Saturday, 31.10.2020
14:15

Kamo lepe srece da Dzile dodje on je covek doktor 💪💪💪
Jos sada ima jaci tim nego onda kada je bio...
Ako on dodje nema zime.
Napred Partiza 💪💪💪🖤🤍

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 31.10.2020
13:17

Ameri su vec tu, sad samo njega cekamo:-D