Partizan ide po šestu u nizu, evo šta Čanak traži od svojih igrača

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.05.2018.
11:53
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Nema predaha za crno-bele, ali ekipa se polako kompletira.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Drugi krug takmičenja u Grupi B Superlige, za ekipu Partizana počinje sutra u 18 časova u Novom Sadu, gde će se crno-beli sastati sa domaćom Vojvodinom.

U prethodnom međusobnom duelu ove dve ekipe, Partizan je slavio sa 90:67, ali i tada, kao i u većini dosadašnjih utakmica od početka Superlige, trener crno-belih Nenad Čanak imao je šta da zameri svojim igračima.

Sada će moći da računa i na oporavljenog Kvamija Vona, a očekuje se i prvi nastup kapitena Novice Veličkovića u Superligi.

"Pet utakmica je za nama, još pet je ispred nas do kraja ovog ligaškog dela prvenstva. Vojvodina nam je u Beogradu pokazala da ume biti nezgodan rival i sa tom mišlju idemo u Novi Sad.

Imamo prednost u visini na svim pozicijama, kvalitet je na našoj strani, ali to moramo da pokažemo na terenu. U dosadašnjem toku prvenstva smo pokazivali neke oscilacije u igri koje moramo da svedemo na najmanju moguću meru", naglasio je Čanak, a prenosi klupski sajt.

Očekuje se da i mladi bek Aleksandar Aranitović pokaže uspon forme.

"Igramo u ritmu gde je utakmica na svaka tri dana i gde nema puno vremena za odmor i pripremu. Ipak, naša je obaveza da uvek budemo na svom maksimumu i da ne dovodimo sebe u nezgodne situacije tokom utakmice. Favoriti smo, ali to moramo i da dokažemo na terenu", istakao je Aranitović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke