Partizan - Hoće li iko biti spreman za PAOK?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 20.02.2017.
20:16
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Dva dana uoči revanš susreta baraža za plasman u osminu finala FIBA Lige šampiona u Humskoj nemaju predstavu o tome ko će biti spreman da izađe na parket.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Završni turnir "Kupa Radivoja Koraća" završen je trijumfom Crvene zvezde mt:s koja je u finalnom susretu uspela da nadigra desetkovani Partizan NIS.

Vicešampion Srbije suočio se u Nišu sa nesvakidašnjim problemima pošto je virus "pokosio" gotovo pola ekipe, pa tim sa klupe vodio Nenad Čanak, a u polufinalu i finalu jedva se skupilo deset igrača da se popuni roster.

"Čekamo analize da utvrdimo pravo stanje i kako je došlo do ovoga, toksiko-virusa. Tada ćemo znati više, da ne nagađamo i bavimo se spekulacijama, da li je hrana, ili od nečeg drugog. Od prvog dana momci su zbrinuti, pod negom, ali ovako nešto se retko viđa. Pokosilo ih je" objasnio je za "Blic" dan nakon finala KRK Partizanov doktor Milan Babić.

Deo ekipe je još u nedelju otputovao za Beograd kako bi igrači bili hospitalizovani, a naknadno su Infektivnu kliniku posetili Mihajlo Andrić i Uroš Luković koji su "stegli petlju" i igrali uprkos zdravstvenim problemima.

"Mihajlo nije pomišljao da preskoči i polufinale i finale, za koje je i Luković bio na granici da odsustvuje. Ti momci su me zadivili, pristupom, stavom. Dali su elan i ostalima. Svaka im čast, želeli su po svaku cenu da igraju" dodao je doktor Babić.

Ono što sada zabrinjava jeste činjenica da je više od pola ekipe "pokošeno" virusom, a pritom se ne računa ni na povređene Frenka Robinsona i Kenana Karahodžića koji je i dalje smešten na VMA.

Zbog svega navedenog nije poznato u kakvom će sastavu crno-beli izaći na megdan PAOK-u jer su Hečer, Andrić, Luković, Tanasković, Marinković i Koprivica pod znakom pitanja, a Robinson i Karahodžić su od ranije otpisani.

"Hečer je najgore prošao, Džikić takođe. Treba vremena da se zaleče, vrate. Andrić, Luković i Tanasković su pod znakom pitanja za PAOK, čekaju se i rezultati njihovih uzoraka, Marinkovića i Koprivice takođe, koji su u težoj sitiuaciji od njih" zaključio je Babić.

Revanš utakmica baraža za plasman u osminu finala FIBA Lige šampiona između Partizana i PAOK-a na programu je u sredu, što znači da košarkaši srpskog kluba imaju još manje od dva dana za oporavak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Партизан Шампион
Tuesday, 21.02.2017
00:48

Nek se ne trose puno imamo meceve sa Zadrom i Megom a bitniji su 15 puta od ovoga !!

avatar
Igor Tambur
Monday, 20.02.2017
23:44

Virus tipicni simptomi

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Tuesday, 21.02.2017
01:13

Nije nego trovanje hranom.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.02.2017
23:43

i Francuzi se vracaju u Evrokup, a mi vidimo svetlu buducnost u ovoj teskoj gluposti od takmicenja!

avatar
Komreolne
Monday, 20.02.2017
23:11

Cudno, bas uoci finala kupa.

avatar
Nicklas Bendtner
Monday, 20.02.2017
23:09

Moramo sad zbiti redove i pokusati dobiti to, ako smo sinoc mogli protiv zvezde imati tri dobre cetvrtine mislim da mozemo i protiv Paoka koji je dosta losiji i kojeg smo trebali dole dobiti 15 razlike. Ako nas bude publika nosila kako zna i ako budemo imali 7-8 spremnih igraca i jos 2-3 za razervu mislim da mozemo pregurati tu utakmicu.

avatar
Балша Николић
Monday, 20.02.2017
22:50

Отровани су храном! Ово црвено бело иживљавање прелази сваку границу! Стиди се Србијо

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.02.2017
21:23

Kome se jos fucka za ovaj Kup alpske divokoze, ko je dozvolio ono trovanje hranom?!

avatar
Aleksandar K
Monday, 20.02.2017
21:20

Ma kakav virus plate nisu primili i nece da igraju.