Partizan - Finansijska injekcija nakon pobede u derbiju!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.02.2017.
20:39
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Košarkaški klub Partizan NIS u ponedeljak je proslavio važnu pobedu nad gradskim rivalom, a samo dan kasnije stigla je još jedna lepa vest.

Beta/ABA liga/Zadar/Zvonko Kucelin
Beta/ABA liga/Zadar/Zvonko Kucelin

Povezane vesti

Košarkaši Partizana izborili su se u nedelju za veoma važnu pobedu nad gradskim rivalom sa Malog Kalemegedana, a dan kasnije iz Humske su se pohvalili novčanom donacijom koju je klub dobio.

Fondacija "Pučisti 2012" uplatila je u ponedeljak donaciju u iznosu od 500.000 dinara na račun KK Partizan NIS čime je ukupna pomoć koju su "Pučisti" do sada uputili crno-belima dostigla iznos od 20.000 evra.

"U poruci koja je stigla zajedno sa današnjom donacijom, predstavnici Fondacije su čestitali igračima i stručnom štabu pobedu u jučerašnjem derbiju, poželeli im sreću u daljem toku takmičenja i još mnogo sjajnih borbenih partija" navodi se na sajtu KK Partizan NIS.

Fondacija "Pučisti 2012" paralelno sa prikupljanjem finansijskih sredstava za pomoć KK Partizan NIS radi na realizaciji projekta izgradnje trening hale.

Tim povodom je pre nekoliko meseci osnovano i preduzeće T.C.P (Trening Centar Partizan) čija je uloga da kordinira sve akcije i poslove u vezi sa pripremama za izgradnju hale.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke