Partizan - ''Enigma'' Braun, ovo je Trinkijerijev komentar

Autor: Darko Mitrović
subota 10.11.2018.
23:26
Izvor: Sportske.net

Zašto ne igra najnovije pojačanje?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV)
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV)

Povezane vesti

Dolazak bivšeg košarkaša Lejkersa, Amerikanca Entonija Brauna navijači Partizana su sa radošću i optimizmom dočekali, ali ovaj 26-godišnji momak za sada ne nagoveštava da bi mogao da bude pravo pojačanje za crno-bele.

Od dolaska u Partizan, bio je među 12 igrača u mečevima sa Zadrom, Megom i Cibonom u ABA ligi, odnosno protiv Turk Telekoma i Trenta u Evrokupu.

Jedino je protiv Turk Telekoma (72-77) imao značajniju minutažu, tada je odigrao 16 minuta, u svim ostalim mečevima ili nije ni ulazio, ili je odigrao tek po minut-dva. Još uvek se nije ni upisao u strelce od dolaska u Partizan...

Nije ga bilo ni večeras na terenu u pobedi nad Cibonom, pa su novinari posle meča upitali trenera Trinkijerija šta se dešava sa Entonijem Braunom.

On je odgovorio kratko:

"Sedeo je na klupi, odlukom trenera".

Primetno je, međutim, da je i minutaža centra Đorđa Gagića značajno smanjena u poslednjih par mečeva, Aranitović i Veličković su i dalje izvan dvanaestorice koji su u protokolu, a šansu ''na kašičicu'' dobijaju i Marko Pecarski i Strahinja Gavrilović.

Andrea Trinkijeri je večeras otkrio kakav dogovor ima sa kapitenom Veličkovićem, a biće zanimljivo videti da li će i neko od ostalih pomenutih igrača uspeti da popravi svoj status u ekipi u narednom periodu.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Sunday, 11.11.2018
12:27

PA NEMA VELICKOVIC SNAGE DA IGRA PUNO...A ZA BRAUNA NZM VALJDA CE SE POKAZATI DA VREDI!!!

avatar
Partibrejker
Sunday, 11.11.2018
19:39

Za ono što Trikjeri traži Novica nije spreman ni minut da odigra.Šta je radio celo leto,ako je mislio da i dalje igra profesionalnu košarku?A ovaj Braun je u još gorem stanju.S obzirom da ga skida za utakmicu,a recimo Aranitovića ne(osim ako nije neka povreda u pitanju),onda Trikjeri vidi nešto u njemu.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Sunday, 11.11.2018
09:29

* naravno, ''zrtva''

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Sunday, 11.11.2018
09:28

Nismo ni trebali da ga dovedemo, bolje da smo sacekali jos samo malo da prvo dodje Andrea pa da onda i tu neko nov dodje po zelji i NOVOG trenera. Gagic ne igra jer je u Sremskoj Mitrovici iskulirao trenera samo okrenuvsi glavu kad mu je ovaj nesto pricao, ali, igrace on opet sve vise sigurno, ovo je malo hladjenje. Pecarski je tu (opet) zrtva jer je lencuga.

avatar
Partibrejker
Sunday, 11.11.2018
19:35

Gagić nije igrao iz taktičkih razloga.Cibona praktično igra bez petice.Najviši igrač im je Markota,koji igra 4 cele karijere.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 12.11.2018
19:52

I to je tacno, protiv njih smo jos i mogli bez njega, ali, i ovo ''moje'' je razlog.