Partizan ekspresno reagovao, stiže veliko pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.06.2020.
15:32
Izvor: Sportske.net, Nova.rs

Kako smo juče i najavili, posle nekoliko neprijatnih, slede i mnogo prijatnije vesti za navijače Partizana.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je neočekivano ostao bez plejmejkera Korija Voldena, koji je odlučio da promeni sredinu ovog leta, po svoj prilici zbog kluba koji nastupa u Evroligi, ali se nije dugo čekalo da uprava kluba pronađe alternativno rešenje za tu poziciju.

Jedan od najzapaženijih igrača u ABA ligi prošle sezone, košarkaš Cedevita Olimpije Kodi Miler-Mekintajer karijeru bi trebalo da nastavi u Partizanu.

Portal ''Nova.rs'' danas je preneo svoja nezvanična saznanja da je Amerikanac već postigao dogovor sa crno-belima, pa se očekuje da se ovaj posao i ozvaniči narednih dana.

Njegov dolazak u Partizan se još ranije najavljivao kao mogućnost u slučaju odlaska Voldena ili Gordića, a pošto se to sada i dogodilo, crno-beli su krenuli u ''ofanzivu'' i za očekivati je skoru promociju velikog pojačanja u Partizanu.

Miler-Mekintajer ima 26 godina, a prošle sezone je u ABA ligi imao prosečan učinak od 14 poena, 3.8 skokova i 5.1 asistencija.
-
Baner 5
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Tuesday, 30.06.2020
18:39

A mene vise zanima koji to trener sastavlja tim, bira igrace? Kleli ste se do juce da kod vas ima sistem, da se zna ko sta radi...

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 04.07.2020
19:44

Vlada Scepanovic u dogovoru sa upravom (strucnim delom).
Od kad je covek postavljen na mesto pomocnog trenera, znalo se da je on "naslednik" Trinkijerija.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 06.07.2020
07:28

On ti je novi trener u 99% slučaja. Jedino sto može to da poremeti je da nas lično Željko pozove i ponudi se volonterski, jer nema sta da radi, ili Pešic, pošto je otisao iz Barse.

avatar
babaroga
Sunday, 05.07.2020
13:37

To je ok pod uslovom da je on novi trener. Ako nije, pitanje je ogromno hoce li taj tip igraca da legne.

avatar
copunna80
Tuesday, 30.06.2020
17:24

Ofanzivno bolji igrač od Voldena, dosta prodorniji.Odbrambeno slabiji,ali ko što neko reče odbrana je stvar želje.Može da bude odlično pojačanje,ako ga budući trener dobro upakuje u ekipu.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 30.06.2020
16:33

Vrlo slican igrac Voldenu. Fizicki prejak za svoju poziciju, poseduje odlican ulaz, a ako ides iza bloka moze da te kazni trojkom.
Sad mnogi pricaju da je odbrambreno slabiji od Voldena, ali isti ti zaboravljaju da se i za Korija pricalo da odbrambreno nije neki igrac, pa je covek kidao u odbrani.
Odbrana je stvar zelje, a ako Mekintajer zeli da napraduje mora da pokaze znanje na oba kraja parketa.