Partizan doveo supertalentovanog Turčina, ali i njegovu majku!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.12.2018.
14:34
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Zapamtite njegovo ime, ovaj momak bi narednih godina mogao da napravi velike stvari.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

U Partizanu predano rade na jačanju prvog tima, ali ni mlađe kategorije nisu zapostavljene.

Momak koji je ove jeseni privukao posebnu pažnju u omladinskom pogonu crno-belih je 14-godišnji Turčin Efe Tahmaz, visok 194 centimetara.

U Turskoj je bio član Efesa, pa Bešiktaša, odakle je pre tri meseca stigao u Partizan. Prve utiske o Partizanu izneo je u izjavi za ''Kurir''.

''Odlično sam prihvaćen u Beogradu i u Partizanu. Želja mi je da napredujem i da jednog dana ostvarim svoj san da zaigram u NBA. Osećam da sam posle svakog treninga i utakmice bliži tom cilju'', istakao je Efe.

Zanimljivo je da je sa njim stigla i njegova majka, koja je takođe dobila posao u Partizanu, kao trener ženske U16 ekipe.

''Ovo je moj prvi trenerski posao u inostranstvu i ja ga prihvatam sa velikim ponosom jer predstavljam moju zemlju'', izjavila je Funda Tahmaz


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Orijent
Monday, 31.12.2018
15:06

Dečko se pored Divjaka, Milijaševića Šarenca, Tojagića i ostalih ne vidi jer im nije ni prići. Igra po dva minuta i ne pravi nikakvu razliku. Zašto dete od 14, 15 godina tako menja klubove? Ovi prethodni videli da nema šta da traži kod njih, a verovatno je mamin i tatin projekat koji su umislili da im sin ima potencijal za NBA. Visina sama po sebi nije dovoljna. A koliko vidim mašinerija se aktivirala i pravi mu se reklama. Kao da po Srbiji nema visokih dečaka koji mogu na nauče da igraju košarku ali pod istim uslovima kao i Efe.

avatar
Silent
Sunday, 30.12.2018
17:28

Dosli na svoje

avatar
ZubA
Sunday, 30.12.2018
16:17

Sve ce to narod pozlatiti.