Partizan - Dok Trinkijeri okleva, oglasio se drugi kandidat!

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.10.2018.
13:16
Izvor: Sportske.net, Sportklub.rs

Da li će uslediti novi zaplet?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Glavna košarkaška tema u Srbiji je izbor novog trenera Partizana, a raspleta nema već četvrti dan posle ostavke Nenada Čanka.

Italijan Andrea Trinkijeri je prva opcija, sa njim se intenzivno pregovara, što je sinoć (in)direktno potvrdio i prvi čovek kluba Ostoja Mijailović, ali još uvek ne znamo konačan odgovor dugogodišnjeg stratega nemačkog Bamberga.

A dok se taj odgovor čeka, danas se oglasio još jedan od potencijalnih kandidata za novog šefa struke crno-belih, Aleksandar Kesar, nekadašnji pomoćnik Duška Vujoševića.

On se nedavno vratio iz Kine, u međuvremenu mu je stigla nova ponuda, takođe iz najmnogoljudnije zemlje sveta, ali...

''Bez obzira na to kakve ponude dobijam iz Kine, ako mogu da pomognem Partizanu, jednostavno, nema razmišljanja nego to da se uradi.

Ja sam Srbin, Beograđanin i veliki partizanovac. Kada je Partizan u pitanju ne mogu da razmišljam rezonski, već samo srcem. Zato sam odlučio da sačekam do kraja pa tek onda pregovaram sa ostalim klubovima'', izjavio je Kesar za ''Sportklub''.

Dakle, ako Trinkijeri da negativan odgovor crno-belima, alternativna opcija je spremna. Stvari postaju sve zanimljivije...

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slobodan Dragojevic
Tuesday, 30.10.2018
14:54

Samo zbog ove izjave ja bih potpisao sa Kesarom!Uvek će više doneti neko kome je stalo, ne samo zanatski.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Tuesday, 30.10.2018
14:21

Eto ti ga sad, djavo ne spava! Andrea jeste skup (s tim da ne bi imao tim koji je u rangu njegovog renomea), ali, neka nam najveci rivali (kako god se oni sad zvali) prvo objasne kako su svih ONIH godina (izuzev one dve na kraju) uvek imali i vise nego pristojne i konkurentne rostere pa cemo onda mi njima da polozimo racune. Naravno, znam da prakticno trazim nemoguce tako da ce se ovo nastaviti unedogled sve dok nam se svima ne desi nesto bas veliko.

avatar
Real Only
Tuesday, 30.10.2018
15:15

Mozda je on skup trener, ali nema sanse da mu Partizan da 800000 za godinu dana, znaci nema sanse, to su mnogo velike pare. Pa to je verovatno vise od pola budzeta za plate igraca.
Sto se tice ovih sa druge strane brda, ne vidim razlog zasto neko ima potrebu da im se pravda, imali su i oni Svetislava Pesica koji je sve samo ne jeftin trener, takodje su uvek imali veliki broj stranaca.

avatar
Man united
Tuesday, 30.10.2018
18:18

Ми кад смо доводили Карија и јесмо имали респектабилан тим. Испрсили се, задужили, мислећи да ће то улагање победити неправду. Али није било тако, неправда је победила, а нама дугови остали.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Tuesday, 30.10.2018
17:43

I to su dva puta imali Karija. Ja upravo i pisem o tome i naglasavam da necu da im se pravdam, ali, uz to dodajem i dosta dobar razlog zbog kojeg mislim da je to suvisno.

avatar
DekiStankovic5
Tuesday, 30.10.2018
15:46

Pa isto sto smo mi radili, sad radite vi slazem se sa tobom,samo se jedno drugo pitanje postavlja,zasto uporno govorite da vama niko ne daje,ne pomaze,kad je situacija drugacija ocigledno.A to da nam se svima nama desi nesto veliko,znas da je neizvodljivo,mi smo Srbi :)