Partizan će tek da ''kida''?

Autor: Darko Mitrović
subota 06.01.2018.
17:48
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Da su crno-beli u nekim ranijim utakmicama igrali sa onakvim motivom i energijom kao protiv Zadra, četvrto mesto na tabeli ABA lige sada verovatno ne bi bilo pod velikim znakom pitanja.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ipak, crno-beli predvođeni kapitenom Novicom Veličkovićem uspeli su da protiv Zadrana konačno pokažu da katastrofalna serija rezultata u poslednja dva meseca nije bila realan odraz kvaliteta njihovog tima i da puleni Nenada Čanka u nastavku sezone mogu mnogo više.

Ono što je posebno impresioniralo jeste način na koji je Veličković unosio dodatni žar u igru crno-belih, što je posebno došlo do izražaja u trećoj deonici, kada Zadrani nisu znali šta ih je snašlo.

Upravo je taj period ove utakmice istakao i sam Velićković u intervjuu ''Novostima'', najavljujući da će Partizan nastaviti da igra sa ekstra motivom i u svakoj narednoj utakmici.

''Toliko smo toga u ABA ligi i Evrokupu uprskali ove godine, pa moramo da nastavimo da 'kidamo' u svakom meču kao da nam je poslednji.

Utakmica sa Zadranima je bila dobra, osetila se pozitivna energija, ali sada treba da vratimo ljude u dvoranu borbom i požrtvovanošću. Više puta sam napomenuo 'možeš da nemaš talenat, ali borba i energija ne smeju da izostanu''', naglasio je Veličković.

Sledeću utakmicu Partizan igra 14. januara, kada će gostovati ekipi Igokee u 16. kolu ABA lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke