Partizan – Bura, u proleće rano...

Autor: Miloš Marković
petak 20.03.2015.
09:56
Izvor: Sportske.net

Crno-beli su u problemima, dešavanja na treningu u četvrtak uveče nagoveštavaju potencijalno velike probleme u odlučujućim trenucima po klub u Jadranskoj ligi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Umesto da se na miru spremaju za odlučujuću bitku protiv Budućnosti, košarkaši Partizana izveli su 'pobunu'.

Kako prenose beogradski mediji, sinoćni trening je izazvao veliko nezadovoljstvo trojice prvotimaca KK Partizan, konkretno Murića, Mačvana i Pavlovića, koji se nisu pojavili, a još su i isključili telefone. Oni su navodno došli u sukob sa trenerom Vujoševićem zbog njegove odluke da trening u petak održi u šest ujutru.

Mondo izveštava da je Pavlović razočaran učestalim kritikama stratega Partizana, te da je nezadovoljstvo kuliminiralo nakon poraza u zatvorenom trening meču protiv Mega Leksa.

U isto vreme se na internetu pojavila čak informacija da je i napustio crno-bele.

Ovu vest je preneo Dejvid Pik pozivajući se na izvore bliske klubu i igraču, ali ovakva informacija je bez ikakve potvrde u ovom trenutku.

 Konferencija za medije pred meč sa ekipom Budućnosti koja je od ogromnog značaja za rasplet u ligi je zakazana za 13 časova, nema sumnje da će Duška Vujoševića na razgovoru sa medijima dočekati brojna pitanja na ovu temu.

Dobra vest za navijače Partizana jeste da je u jutarnjim časovima Dejvid Pik istakao da će Saša Pavlović zajedno sa Duškom Vujoševićem održati konferenciju za novinare i da će se vratiti u trenažni proces.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke