"Partizan bez sreće u Laktašima, Igokea pogađala teške šuteve", ovako je Lazić video poraz "crno-belih"!

Autor: Ivan Cvetković
subota 31.10.2020.
23:41
Izvor: Sportske.net

Ekipu Partizana već za četiri dana čeka težak evropski izazov.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaši Partizana su u petom kolu ABA lige izgubili od Igokee nakon produžetka sa 90:84.

Trener "crno-belih" na ovom meču Milivoje Lazić istakao je da njegova ekipa večeras nije imala sreće, ali da se već sada okreću narednom meču Evrokupa protiv Huventuda.

"Sve čestitke Igokei na igri i na pobedi. Za ovo kratko vreme tokom kojeg se desila ova promena, probali smo da uspostavimo kontrolu u nekim principima koji su postavljeni u prethodnih nekoliko meseci. Međutim, ponovo se pokazala slabost u poslednjih nekoliko minuta, naročito gde na preuzimanje i atipičnu čvršću odbranu nismo odreagovali kako treba. Veći deo utakmice nismo imali sreće, s obzirom da je bilo dosta nekih nepredviđenih okolnosti poput faulova u napadu, nesportskih i dosta promašenih zicera, uz kvalitetnu odbranu. Igokea je jako kvalitetno šutirala i ubacila neke teške šuteve preko ruke uz zvuk sirene. Dosta lopti su pokupili i bili jako borbeni. Mi smo u određenom momentu tome parirali, ali su nas posle toga preskočili. Nemamo puno vremena za neki očaj. Čeka nas naredna utakmica i u što kraćem roku moramo da se saberemo i pripremimo. Imaćemo više vremena da radimo i da se dobro pripremimo za Huventud", istakao je Lazić na konferenciji za medije nakon meča.

Partizan će meč Evrokupa u Beogradu odigrati 4. novembra od 20.30, a pretpostavlja se da će "crno-beli" do tada pronaći rešenje za upražnjenu trenersku klupu odlaskom Vlada Šćepanovića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 01.11.2020
09:03

stanojevic 2, samo je jos falilo da kaze i da su samo jednom presli pola, ali, ne moze 😁

avatar
babaroga
Sunday, 01.11.2020
08:56

Otpustili trenera a da nikakvu ideju nisu imali ko bi mogao na njegovo mesto. Ostoja je čudo. Ali onaj ko je otpustio Birčevića da bi ostavio Jankovića je tek vrh! Baš bih voleo da znam koji je stručnjak to odlučio. Pa ipak šansa za oporavak postoji. Sad kad Ostoja potpiše Žoca opet osvajate sve ko prošle sezone.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 01.11.2020
11:43

Ili kao sto (bi)ste vi osvojili.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 04.11.2020
18:46

1-9? Normalno je i prirodno da nam je to bila ambicija, EK je ipak znatno slabije takmicenje od EL.

avatar
babaroga
Monday, 02.11.2020
09:33

Kako god okrenes bolje smo prosli: nismo se zanosili da cemo osvojiti takmnicenje u kome igramo (EL) za razliku od vas. Sve ostalo je isto, mi o5 u EL vi u EK, mi sansu da opet u F8 ispadnemo od nekog mocnika vi opet sansu da ponovite 1-9. Salim se, naravno, Imate sasvim solidan tim, e sad yasto ne igraju to je za razmatranje. Cini mi se da neki nisu placeni pa su malo smoreni zbog toga, neki kao da su bojkotovali trenera iz njima znanog razloga, stoja vam je svakako velika kocnica, covek ne zna gde bije... Ali to su vase brige, ja sam samo ljubitelj ovog predivnog sporta.

avatar
Limenka
Sunday, 01.11.2020
01:49

Nema pozicije gde nismo limitirani: Mozli i Jaramaz povredjeni, na S.Jankovica i Angolu vec duze ne racunaju, Novica vec uveliko potrosen, N.Jankovic osim borbenosti ne moze da se sastavi sa kosem, Pejdz odlican suter ali u odbrani velika rupa,fizicki ne moze nikome da parira, Zagorac nazadovao ove godine. Sve u svemu,onaj Trinkijeri bio cudotvorac, nema buducnosti ovaj tim.