Parahovski otvorio dušu: ''Zašto mi je Trinkijeri to OPET uradio?''

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.04.2020.
16:48
Izvor: Sportske.net

Bivši centar Partizana progovorio posle nekoliko meseci o odlasku iz redova crno-belih.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Artsjom Parahovski došao je prošlog leta u Partizan kao jedno od velikih pojačanja na centarskim pozicijama, posle zapaženih partija u dresu Lijetuvos Ritasa, ali nije uspeo da opravda očekivanja.

Trener Andrea Trinkijeri nije bio zadovoljan njegovom formom, a kako je sezona odmicala, minutaža 32-godišnjeg Belorusa je postajala sve manja.

Krajem novembra se i definitivo rastao sa crno-belima i karijeru nastavio u francuskom Strazburu, a ovih dana, tokom pauze zbog pandemije koronavirusa, osvrnuo se na period proveden u Partizanu, u razgovoru za litvanski portal ''15min''.

Parahovski je tom prilikom stavio akcenat na odnos koji je trener Andrea Trinkijeri imao prema njemu, s obzirom da ni u italijanskom Kantuu tokom 2011. godine nisu uspeli da uspostave dužu saradnju.

''Da budem iskren, brinuo sam pred dolazak u Partizan, jer se sećam kako se prema meni odnosio u Kantuu. Ipak, izvinio mi se i rekao mi da tada nije bio u pravu. Prihvatio sam njegove reči, ostavio sve u prošlosti i odlučio da se preselim u Beograd'', istakao je Parahovski, ali ni drugi put nije uspeo da se nametne Trinkijeriju, iz njemu nejasnih razloga.

''Pitam se zašto mi je trener to ponovo uradio. Nisam razgovarao s njim od kada sam otišao, niti smo razgovarali pre nego što sam napustio ekipu. U štampi se pisalo da nisam bio dovoljno spreman, ali ja mislim da je samo trebalo naći izgovor pred medijima za tu odluku koju je doneo. Verujem da su u pitanju dublji razlozi'', zaključio je Parahovski.
-
Baner NBA

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Thursday, 02.04.2020
11:30

Jednostavno pitanje: Ko dovodi igrače i čiji su oni izbor. Ako je Parahovski imao konflikt sa Trinkijerijem,ne verujem da ga je on želeo u Partizanu,e sad ko ga je onda doveo?