PAOK, Zvezda, Kinsi, Novica - Svi na jednom mestu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.07.2015.
13:13
Izvor: Sportske.net

Ljubitelji košarke obradovaće vest da je za sredinu septembra zakazan turnir u Kraljevu na kojem će učešće uzeti ekipe Crvene zvezde, Mega Leksa, PAOK-a i Trabzonspora.

direkcijakv.net
direkcijakv.net

Povezane vesti

Grad Kraljevo i nova dvorana u kojoj je Dejvis Kup reprezentacija početkom godine ugostila Hrvatsku biće domaćini kvalitetnog košarkaškog turnira.

Za menje od dva meseca, tačnije 12. i 13. septembra, u Kraljevu će biti održan turnir na kojem će učešće uzeti ekipe Crvene zvezde, Trabzonspora, Mega Leksa i PAOK-a.

Ovu informaciju na svom "Tviteru" je obelodanio menadžer Miško Ražnatović otkrivši da će polufinalne parove činiti Crvena zvezda - PAOK, odnosno Mega Leks - Trabzonspor.

Kada se uzme u obzir da navijači Partizana i PAOK-a gaje "bratske odnose" ovaj košarkaški turnir sa sobom će poneti i visok nivo bezbednosnog rizika zbog mogućnosti sukoba pristalica Crvene zvezde sa jedne, i navijača PAOK-a i Partizana sa druge strane.

Ne treba za boraviti da će publika u Kraljevu na jednom mestu moći da vidi veliki broj kvalitetnih igrača a podsetićemo da će za ekipu Trabzona nastupiti bivši košarkaši Partizana Novica Veličković i Terens Kinsi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 25.07.2015
13:32

Neka se pantelije udruze sa navijacima Mega Leksa, ionako su taj nivo:-D Navijacice i simpatizeri, za njih su i navijaci Trabzonspora gospoda:-D