PAO siguran, Raduljica dvocifren

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.05.2016.
20:07
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Panatinaikosa upisali su drugi trijumf u polufinalnoj seriji plej-ofa grčke košarkaške lige, a srpski internacionalac Miroslav Raduljica bio je među najraspoloženijima u pobedničkom sastavu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Vicešampion Grčke stigao je na korak od plasmana u finale plej-ofa pošto je u drugom susretu sa Arisom slavio rezultatom 74:60 (24:13, 13:10, 21:20, 16:17) i poveo sa 2:0 u polufinalnoj seriji.

"Zeleni" su ponovo iskoristili prednost domaćeg terena i došli u poziciju da se u Solunu bore za plasman u finale, pošto se polufinalna serija igra na tri dobijene utakmice.

Košarkaši Panatinaikosa raspodelili su minutažu i poenterski učinak u drugom meču sa Arisom, pa su tako Eliot Vilijams i Nik Kalates bili najefikasniji sa po 12 poena, po 11 su postigli Dimitris Dijamantidis i Antonis Fotsis, dok su Miroslav Raduljica i Džejms Gist ubacili po 10 poena.

Recimo i to da je srpski internacionalac iz redova Panatinaikosa ostvario 4 skoka, a protivnički igrači morali su da koriste nedozvoljena sredstva da bi ga zaustavili pa je tako iznudio čak 7 prekršaja.

Treći meč igra se u Solunu 9. maja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AfricaLoF
Friday, 06.05.2016
21:27

Raduljica je pronasao sebe u ovom timu. Igra za sada odlicno u Panatinaikosu.