PAO kvari planove Đordiju, šta se to ''kuva'' u Atini?

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.05.2020.
12:49
Izvor: Sportske.net

NAjavljeno obraćanje javnosti, šta će saopštiti Janakopulos?

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

U prvom trenutku izgledalo je da je odluka definitivna da Evroliga sledeće sezone broji istih 18 klubova kao u ovoj koja je juče i zvanično prekinuta.

Međutim, Bertomeuove planove bi mogao da pokvari - Panatinaikos!

Atinski ''Zeleni'' neće tek tako prihvatiti učešće u sledećoj sezoni Evrolige, već ćeprethodno razmotriti posledice pandemije i moguće nove gubitke u sezoni koja bi se dobrim delom igrala bez navijača.

Zbog toga je prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos najavio obraćanje javnosti za 3. jun, što je potvrdio i na Instagramu.

Grčki, ali i evropski sportski mediji nagoveštavaju mogućnost da bi Panatinaikos mogao da donese radikanlu odluku o selidbi u FIBA Ligu šampiona?!

U virtusu su to već osetili, pa je prvi čovek kluba iz Bolonje Luka Baraldi potvrdio da je njegov klub aplicirao za učešće u Evroligi sledeće sezone, ukoliko neki od 18 klubova odustane.

Da li će to pokušati i Partizan, još uvek je nepoznato.
-
Bundesliga

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mario21
Tuesday, 26.05.2020
13:41

Pametno, treba svi da predju na FIBA ligu sampiona!

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 26.05.2020
16:38

Zbog cega? Da se vremenom opet pojavi neki "Djordi" i da opet Fiba proda najjace evropsko takmicenje privatnom vlasniku.

avatar
noname
Tuesday, 26.05.2020
20:49

realno je da kosarkaski savezi drzavs insistiraju na tome da samo plasmani u ligama vode u EL ili LS svejedno, da nema povlastenih 11. Ovakvim stanjem jednostavno unistena su takmicenja u ligama gde ni osvajanje prvenstva ne donosi nikakav pomak ako nisi odabran. Koja je onda poenta Spsnske, Turske, Italijanske, Grcke, Ruske i sl liga. U ABA bar prvo mesto nesto znaci ili je znacilo do sada. To sto je Zvezda opet u EL nije njihova ni zasluga ni nepravda. Tako ispalo i nema sta da se ljutimo , visa sila. Ali savezi u FIBA itekako mogu da zategnu malo uzde Bartomeuu ili za par godina nece biti ni saveza ni drzavnih prvenstava. Imacemo EURO NBA i ostatak buranije.
I nerealno je ocekivati da ce bilo ko iz regiona biti deo te elita, bar ne u prvih 5-10 godina.