PAO doneo KONAČNU ODLUKU o Evroligi!

Autor: Boban Filipović
petak 09.02.2018.
14:54
Izvor: Sportske.net

Dobili smo rasplet u Atini!

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Istupanja grčkog šampiona iz najjačeg takmičenja na starom kontinentu ipak neće biti.

Iako je predsednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos raspisao referendum po ovom pitanju, odluka je da ekipa završi sezonu u Evroligi.

Kada je rukovodstvo Evrolige odredilo Janakopulosu jednogdišnju suspenziju, on je pozvao navijače da se izjasne i u slučaju da većina glasa za ne istupanje najavio povlačenje, međutim, prema poslednjim informacijama koje stižu iz Grčke, ti glasovi se neće prebrojavati.

Janakopulos je bio ganut sinoćnom podrškom i bojkotom himne, pa se predomislio po pitanju istupanja iz Evrolige, tako da će PAO igrati do kraja sezone.

Međutim, učešće u nerednoj je pod znakom pitanja. Ukoliko bord ne povuče suspenziju do leta, šestostruki evrospki šampion se neće takmičiti u Evroligi.

On je potvrdio da je povratak Majka Džejmsa gotova stvar, da se čeka samo da eksplozivni kombo-bek dobije ispisncu od Nju Orleans Pelikansa i izrazio nadu da sa njim u timu Panatinaikos može da napadne titulu prvaka Evrope.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 09.02.2018
16:20
avatar
2fast4you
Friday, 09.02.2018
16:01

da nije neko ocekivao drugaciji rasplet...?? naravno da nece istupiti jer bi ih to istupanje kostalo jos par godina zabrane ucesca u EL...