Pao dogovor, stigao "Obrva"! I to nije sve, sledeće pojačanje znači borbu za titulu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 16.06.2019.
07:16
Izvor: Sportske.net

Na kraju svi zadovoljni, najviše Lebron Džejms...

EPA-EFE/DAN ANDRSON
EPA-EFE/DAN ANDRSON

Povezane vesti

Stvar je dogovorena, američki mediji su potvrdili da će se Entoni Dejvis preseliti u Lejkerse.

Posle šest meseci pregovaranja, na kraju promena u sportskom sektoru Pelikansa je izgleda bila ključ, prihvatili su ponudu u nameri da krenu od početka.

Imaće tim budućnosti, za Entoni Dejvisa od Lejkersa dobijaju Lonza Bola, Brendona Ingrama, Džoša Harta i tri pika prve runde, uključujući i četvrti ovog leta.

Dodajte na to da će kao prvi birati Ziona Vilijamsona i jasno je da će Nju Orleans imati najtalentovaniji tim današnjice.

Šta dobijaju Lejkersi?

Šansu da se odmah bore za velike stvari, uspeli su u nameri da sačuvaju Kajla Kuzmu, doveli "Obrvu", ali to nije sve, Lebron smatra da je potreban još jedan kamenčić u mozaiku, kako bi se tim iz El-Eja borio za titulu.

Lejkersi će probati da se dokopaju Kembe Vokera, ponudiće fantastičnom beku maksimalni ugovor, pa će im ostati malo prostora u seleri-kepu, ali petorka Lebron-Voker-Kuzma-Dejvis i verovatno Koldvel-Poup deluje impresivno. Jasno da će tražiti još veterana pod malim ugovorom, kao i par igrača srednje klase kako bi napunili roster.

U svakom slučaju, ako Dejvis bude zdrav, i sa eventualno Kembom Vokerom, ovaj tim je dovoljno dobar da se bori za titulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AFC
Sunday, 16.06.2019
17:26

A na klupi - ja vragolan i moj deda. U veliki se rizik upuštaju jezeraši, Dejvis je sklon povredama. Sem Vokera pominju se i Irving i Pol na poziciji pleja, al džaba sve ako ne dovedu i 3-4 veterana da rotiraju.

avatar
bagra
Sunday, 16.06.2019
15:54

E u tome i neste caka, ako Dejvis bude zdrav. New Orleans je mnogo bolje prosao, bas dobar posao.

avatar
deki trbic
Sunday, 16.06.2019
12:56

Ahahahah nista od titule LBJ mozes samo sanjati

avatar
Dillinger
Sunday, 16.06.2019
12:49

Ako ne dovedu šutera, mogu samo da sanjaju borbu za titulu.
Plej im nije potreban, tu su Rondo (ako mu produže ugovor) i LeBron.

avatar
yboyka525
Sunday, 16.06.2019
10:56

Denver u preozbiljnom problemu osim ako ne dovedu jednog superstara tipa Irving, Lenard, Dzordz... GS, Hjuston, Juta, Portland su sigurni za plej of, a preostala 3 najozbiljnija kandidata su kako se stvari razvijaju Lejkersi, Klipersi, Nju Orleans sa ovakvom ekipom, i tu za osmo mesto moraju da se bore Denver, San Antonio i videcemo sta ce Minesota napraviti sa ekipom..

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 16.06.2019
10:47

Imaju prostor za MAX ugovor. To ce biti Kemba, Irving ili Batler. Uz par veterana i minimalnih ugovora, uz povrede Vorijorsa, prvi favoriti za prsten uz Milvoki. Lenard ce verovatno otici iz Toronta.

avatar
barbaroga
Sunday, 16.06.2019
08:57

Kakve siledzije. Nadam se da Dejvis nece videti titule u LA.

avatar
BlueBoy84
Sunday, 16.06.2019
08:52

I više nego dovoljno