PAO desetkovan na Zvezdu - Ne igra ni Papas!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.12.2017.
11:24
Izvor: Sportske.net

Loše vesti za atinske "Zelene", povoljne za Crvenu zvezdu mt:s.

Epa/Panagiotis Moschandreou
Epa/Panagiotis Moschandreou

Povezane vesti

Šampion Srbije i regionalne ABA lige sutra dočekuje ekipu Panatinaikosa u okviru 14. kola Evrolige što će biti pretposlednja utakmica Crvene zvezde mt:s u elitnom takmičenju u godini na izmaku.

Gosti iz Atine nastupiće u srpskoj prestonici bez dvojice izuzetno bitnih igrača. Nik Kalates nije igrao ni protiv Makabija, ali je su grčki mediji jutros preneli da put Beograda neće krenuti ni Nikos Papas.

Najkorisniji igrač u Evroligi tokom meseca novembra preskače duel sa Zvezdom zbog povrede ramena, dok će Nikos Papas ostati u Atini zbog jake prehlade.

Papas je juče igrao pod visokom temperaturom a jutros nije osetio nikakav boljitak tako da je stručni štab na čelu sa Ćavijem Paskvalom odlučio da odmori iskusnog beka.

Panatinaikos se posle 13 mečeva nalazi na četvrtom mestu u Evroligi sa skorom 9-4, a nema sumnje da će u pomenutim okolnostima biti na velikom ispitu u Beogradu.

Šampion Srbije posle trinaest utakmica ima 5 pobeda i 8 poraza. Utakmica 14. kola između Crvene zvezde mt:s i Panatinaikosa igra se u četvrtak od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke