Ovo su najbolji potezi naših reprezentativaca na Eurobasketu

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 11.09.2015.
18:22
Izvor: Sportske.net

Prva faza je gotova, svodimo lagano utiske. Evo najboljih 5 poteza Eurobasketa kada su u pitanju naši košarkaši.

Beta/AP Photo/Photo/Markus Schreiber
Beta/AP Photo/Photo/Markus Schreiber

Povezane vesti

Naša redakcija je birala pet najboljih poteza dosadašnjeg dela Eurobasketa kada se radi samo o potezima naših košarkaša, a evo kako on izgleda.

Na poziciji broj 5 nalazi se sjajna blokada Nemanje Nedovića protiv reprezentacije Italije. Žrtva je bio Aradori, bio je ovo pravi "prvi tempo" u režiji novog košarkaša Unikahe



Na poziciji broj 4 postavili smo fenomenalnu akciju većeg dela naše petorke koja je bila u tom trenutku na terenu, a glavni akteri su bili Stefan Marković, Nikola Kalinić i Ognjen Kuzmić. Bila je to akcija protiv Islanda, obratite pažnju...



Treće mesto za Nemanju Nedovića i Nikolu Kalinića i fenomenalno zakucavanje novog člana Fenerbahčea protiv Islanda. Ovaj potez je i nasmejao Miloša Teodosića, nešto što se ne viđa svaki dan.



Drugo mesto, još jedna fenomenalna akcija naših košarkaša. Italijani su ponovo bili žrtve, ovoga puta od strane Nikole Kalinića i Zorana Ercega. Novo zakucavanje Kaline, jedan od najlepših poteza ovog kola na Eurobasketu.



Naš izbor za prvu poziciju jeste poen Nemanje Bjelice protiv Nemačke u poslednjoj sekundi meča iz prostog razloga jer je jedan od prelomnih poteza možda i na čitavom šampionatu.



Slažete li se sa našim izborom?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke