Ovo nikad niste videli! Neverica u Kanadi, koš za pobedu "iz Amerike"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 25.03.2019.
08:07
Izvor: Sportske.net

Džeremi Lemb je priredio svoju verziju martovskog ludila. Voriorsi se vratili na prvo mesto, Boston kao "Titanik"...

Frank Gunn/The Canadian Press via AP
Frank Gunn/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Voriorsi su delovali mnogo ozbiljnije nego protiv Dalasa, poraz ih je probudio pa Denver nije imao nikakvu šansu u Kaliforniji. Kari je ubacio 26 poena, Tompson dodao 24, pa pobeda nije dolazila u pitanje. Zahvaljujući porazu Denvera, Golden Stejt se vratio na čelo tabele.

Sada imaju pobedu više u odnosu na Nagetse. Na drugoj strani Pistonsi koji su redovna mušterija Voriorsa i koji su ih dobili tri puta za osam godina su pali na sedmo mesto na tabeli Istoka.

Pre meča ceremonija, Zaza Pačulija je dobio prsten koji je osvojio sa Voriorsima prošle sezone. Gruzijac je ubacio četiri poena, kod Detroita Grifin 24, uz 8 asistencija i 6 skokova, ali je njegov tim samo ublažio poraz u poslednjem periodu.



Bogdan Bogdanović je ubacio 17 poena u porazu Kingsa protiv Lejkersa. Bjelica dodao 8, uz 6 skokova, Sakramento je opet ispod 50%, ali na kraju krajeva, nije ni bitno, ostaće ispod crte, bez plej ofa. Sa druge strane Lejkersi su doživeli veliki neuspeh, Lebron će propustiti doigravanje, meč je završio tripl dablom 29 poena, po 11 skokova i asistencija. Raspucao se Kajl Kuzma, 21 od 29 poena je postigao u trećoj četvrtini, ispalio rafal od četiri trojke u tom delu, pa su Lejkersi tada i prelomili meč.

Boston tone, LaMarkus Oldridž je rasturio Kelte u gostima, ubacio je 48 poena, imao 13 skokova i 6 asistencija. Veoma važna pobeda, Sparsi su osmi, ali su se oporavili od poraza od Hjustona, i sada kasne za Jutom i Oklahomom samo pola %. Ovo je za Boston četvrti poraz u nizu, posle meča usledio je sastanak igrača i trenera Stivensa, svlačionica je bila zatvorena pola sata, očigledno da mnogo toga ne funkcioniše.

Hjuston je lako slavio u Nju Orleansu, Harden je ubacio 28 poena za isto toliko minuta, nije bilo potrebe da se umara, Pol je uz 10 poena, imao 13 asistencija i čak 5 ukradenih loptu, Roketsi su bili prejaki za domaćina u čijim redovima je Dejvis bio limitiran na dvadesetak minuta, ubacio 12 poena i imao 10 skokova. Pelikansi su izgubili osam od devet mečeva, čekaju kraj sezone kada će biti poznata sudbina "Obrve".

Džeremi Lemb je servirao svoju verziju martovskog ludila, pogodio sa svoje polovine za šokatnu pobedu Hornetsa u Kanadi. U Torontu su ostali zabezeknuti, ovo je drugi najdalji koš za pobedu u poslednje dve decenije, jedino je Tajrek Evans bio dalje kada je srušio Grizlije krajem 2010. godine.

Za Hornetse ovo je dragocena pobeda, i dalje imaju kakvu takvu šansu, pobedu manje od Orlande, dve od Majamija koji je prvi iznad crte.

U matine mečevima, kako rekosmo poraz Denvera u Indijani, Milvoki nije dozvolio iznenađenje protiv Kavsa, Adetokumbo je ubacio 26 poena, imao 10 skokova i 7 asistencija, Klipersi su uz 29 poena Lua Vilijamsa dobili u Njujorku protiv svog bivšeg centra DeAndre Džordana i Niksa i sada su usamljeni, peti na Zapadu.

Rezultati:

LA Lejkers - Sakramento 111:106
Golden Stejt - Detroit 121:115
Boston - San Antonio 96:115
Nju Orleans - Hjuston 90:113
Toronto - Šarlot 114:115
Indijana - Denver 124:88
Milvoki - Klivlend 127:105
Njujork - LA Klipers 113:124

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke