Ovo je još lošija vest za Voriorse od gubitka, titule, sada je jasno da je neće osvojiti ni naredne sezone!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.06.2019.
08:05
Izvor: Sportske.net

Horor vesti, posle Duranta, još jedan problem, kako će izgledati Voriorsi na startu nove sezone, to je zaista teško reći. Šampionski svakako ne...

EPA-EFE/MONICA M. DAVEY
EPA-EFE/MONICA M. DAVEY

Povezane vesti

Nova loša vest za Voriorse, u noći u kojoj su izgubili titulu, izgleda da su izgubili i šansu da vrate krunu naredne sezone.

Naime, posle povrede Duranta koji ulazi u poslednju sezonu ugovora i čini se da neće ni igrati u narednoj, noćas je Klej Tompson pokidao ligamente.

Ova pauza će biti duga, možda ne baš godinu dana, ali je sigurno da će propustiti veći deo sezone, pitanje je koliko će biti spreman posle ovakve povrede.

I to je dodatno iskomplikovalo stvari, Tompson je tražio maksimalni ugovor od Voriorsa, oni su želeli da ga zadrže, ali problem je sada da li će mu ponuditi 190 miliona za pet sezona.

Ako se ne dogovori, postaće u julu slobodni agent. Naravno, neko može da ga uzme i čeka godinu dana, ali sa druge strane Golden Stejt je sigurno računao sa njim u narednoj sezoni.

U svakom slučaju, budućnost ne deluje ružičasto, ako ostane povređeni Durant, ako ponude ugovor Tompsonu, neće imati prostora da nađu zamene, a ovakvi Voriorsi, videlo se to u finalu teško da mogu da se bore za titulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Friday, 14.06.2019
14:44

imaju likovi kao fica i bili beron. dovedite njih ah ha.

avatar
Milos Ilic_fb1
Friday, 14.06.2019
08:15

Nece ga niko uzeti dok se ne oporavi. A i tad ce realno moci da bira