Ovo je istina o ''slučaju Nakić'', Sale se ponovo oglasio! Šta je pogrešno protumačeno?

Autor: Darko Mitrović
subota 25.05.2019.
16:52
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević pojasnio je danas situaciju u vezi potencijalnog nastupa Marija Nakića za reprezentaciju Srbije u narednom periodu.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Od završetka juniorskog F4 Evrolige pre nedelju dana, Mario Nakić je glavna košarkaška tema u regionu, pogotovo jer je košarkaš Real Madrida blistao u finalu protiv Mege, kada je upisao 33 poena.

Danima je počelo da se spekuliše da li će ovaj talentovani košarkaš nastupati za reprezentaciju Srbije, Hrvatske, ili eventualno Španije, a kulminacija je usledila juče posle njegove zajedničke fotografije sa selektorom reprezentacije Srbije Aleksandrom Đorđevićem.

Mnogi su to protumačili kao gotovu stvar i da će 18-godišnji Nakić u budućnosti sigurno igrati za reprezentaciju Srbije, ali situacija je nešto drugačija. Još uvek...

Kako ne bi bilo nekih novih nedoumica, selektor Đorđević se danas ponovo oglasio na Tviteru.

''ŠTA bude odlučio i KADA se bude odlučio, siguran sam da će mladi igrač Mario Nakić to javno i reći.

Ovako se samo navijački 'prevode' naši familijarni, prijateljski odnosi i lepo Mariovo vaspitanje.

Na pogrešan način se svi zajedno borimo za njega u interesu srpske košarke, nadajući se da će jednog dana, između ostalog i zbog razumevanja i ljubaznosti svih nas i naše javnosti, Mario odlučiti da igra za našu reprezentaciju, mi čekamo i dalje...'', napisao je Đorđević.

Za to vreme, Nakiću se i dalje nadaju i u Hrvatskoj, a njihov selektor Veljko Mršić je najavio nastavak borbe za košarkaša Reala. Opširnije o tome čitajte OVDE.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Magija to smo mi
Sunday, 26.05.2019
13:26

Bice kao i sa onim Krkicem iz barse, otimali se oko njega danima... a on propo covek, nigde ga...