Ovo brine sve Srbe - Evo šta Jokić kaže o igranju za "Orlove" na Eurobasketu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.01.2017.
23:58
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš Nikola Jokić predstavlja jedno od otkrovenja u NBA ligi na startu nove sezone pa ne čudi što mnogi u našoj zemlji strahuju od toga da li će mu biti dozvoljeno da zaigra za "Orlove" na Eurobasketu.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Srpski centar Nikola Jokić nalazi se u sjajnoj formi i ukoliko nastavi u ovakvom ritmu nema sumnje da će na kraju sezone poneti zvanje igrača koji su najviše iznenadili u NBA ligi.

Ono što mnoge u Srbiji brine jeste mogućnost da Nikola Jokić od kluba ne dobije dozvolu da narednog leta zaigra za "Orlove" na Eurobasketu u Turskoj.

Na pitanje da li će biti deo nacionalnog tima narednog leta Nikola je odgovorio potpuno realno.

"Verovatno. Ne znam. Ne mogu da kažem ništa više sada jer ne znam kako će se stvari odvijati. Pred nama je još 50 utakmica. Ne želim da obećam, a da ne ispunim, ali se nadam da ću biti deo reprezentacije" kazao je Jokić.

Turski novinar koji je na kratko razgovarao sa centrom Denvera upitao je Jokića da li strahuje za bezbednost zbog činjenice da se završnica Eurobasketa igra u Istanbulu, a Srbija će i grupnu fazu igrati u gradu na Bosforu.

"Da budem iskren, zabrinut sam. Ali to ne možemo da promenimo, tako da ćemo videti kako će se situacija odvijati" zaključio je Nikola Jokić.

Evropsko prvenstvo u košarci na programu je od 31. avgusta do 17. septembra, a Srbija je na žrebu smeštena u Grupu D sa selekcijama Velike Britanije, Rusije, Letonije, Turske i Belgije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Wednesday, 11.01.2017
10:54

Treba lepo da premeste takmicenje. Da li bi neko igrao SP u fudbalu u Ukrajini sada?

avatar
äxwell
Wednesday, 11.01.2017
10:22

Nema od te price nista. Zabranice mu kao i Marjanovicu. Ne moze imati jedno i drugo..Poslace ga na ljetnu ligu i to je to..

avatar
Gigi Datome
Thursday, 12.01.2017
14:40

On vec spada u kategoriju igraca koji na letnjoj ligi odigraju 1 ili 0 utakmica. Tako da to nije nikakav problem. Problem je ako Denver nekako izbori plejof, onda se produzi sezona, umor, igraci su podlozniji povredama i onda verovatno ne bi igrao na Euru.

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 11.01.2017
09:58

Razuman momak. Ništa zabrinjavajuće nije rekao.

avatar
1: NAROD vo-dja klub
Wednesday, 11.01.2017
09:22
avatar
Go Hard or Go Home
Wednesday, 11.01.2017
02:15

Posle svakog veceg uspeha ide otpisivanje reprezentacije. :)