Ovo bi bilo super, Minesota razmišlja da trejduje Bjelicu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 11.01.2018.
18:34
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš bi mogao da promeni sredinu, kakve su opcije?

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Ne cvetaju ruže Nemanji Bjelici u NBA ligi, ne dobija previše šanse da se dokaže, nije među glavnim košarkašima u Minesoti i možda bi najbolje za njega bilo da promeni sredinu.

Radi se o čoveku koji je bio MVP Evrolige što nije mala stvar, svi mi znamo da ima daleko više potencijala i da nema dovoljno prostora u Minesoti da ga pokaže.

Pogledajte samo brojke, ove sezone igra čak i manje nego u prethodnoj, svega 14 minuta po utakmici što je malo za neki zapaženiji učinak.

Ima li šanse za trejd?

Navodno bi Minesota mogla da bude zainteresovana, "Bličer report" je pominjao potencijalni trejd između Minesote i Bruklina.

Ka Bruklinu bi krenuli Bjelica i Oldrih, Netsi bi dobili i pravo na jednog pika prve runde sa ovogodišnjeg drafta, dok bi ka Vulvsima krenuli Demar Kerol i Džo Haris.

Realno ili ne, procenite sami, mi smatramo da bi za našeg košarkaša bilo sjajno da promeni sredinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
majki
Thursday, 11.01.2018
21:49

Neka se lepo vrati u evropu i neka ponovo bude MVP. Samo cepaj Beli!

avatar
3x3
Thursday, 11.01.2018
21:12

Vec posle prve sezone se videlo da nikad nece imati neku redovnu ulogu u Minesoti. Treba on malo da ode na tviter, pa da pise o mogucem trejdu itd, da se ovi naljute i da ga otkace iz ekipe. Kad ce igrati, ako nece sa 30? Kad bude imao 32+ godine, onda neka igra po 10-tak min, sad je to premalo.

avatar
Roj Kin 16
Thursday, 11.01.2018
20:32

Realno jeste, jer će Bruklin narednih par godina da skuplja pikove prve runde, uz Diandžela Rasela i Okafora, mogu da naprave finu ekipu za budućnost. Pitanje je motiva oko trejda Bjelice, Minesota bi da se oslobodi i da uzme Kerola to je jasno, dok mislim da ga ni Bruklin ne želi jer žele mlađe igrače ili dokazane igrače, a Bjelica nije ni jedno ni drugo.. Za njega je najbolje da ide u ekipu koja rotira dosta kao što su San Antonio, Golden Stejt, Toronto, pa i Orlando..

avatar
Partizan/Lazio
Thursday, 11.01.2018
22:42

Mislim da bi Bruklin prihvatio da ga uzme zbog novca, nezavisno od godina/kvaliteta. Bjelica ima slab ugovor i to samo do kraja sezone, a u Bruklinu Kerol ima 15 miliona jos dve godine i hoce da ga se rese.

avatar
Roj Kin 16
Friday, 12.01.2018
12:03

Pa to kažem, da je pitanje motiva zašto bi ga Bruklin uzeo, jedino zbog slabog ugovora, a ni tamo ne bi imao više minuta nego u Minesoti, možda par minuta više..

avatar
CZYNWA
Thursday, 11.01.2018
22:45

Kad sam cuo za mogucnost trejda, Orlando mi je prvi pao na pamet, nekako mislim da mu njihov stil najbolje odgovara. Golden bi mozda bio i bolje rjesenje, zbog minutaze, jer njima je dovoljno 30min da samelju protivnika i ti bi se otvorio prostor. U svakom slucaju, za pocetak samo da pobjegne iz Minesote.

avatar
Zlato
Thursday, 11.01.2018
19:55

Treba da promijeni sredinu ove sezone prije povrede davao je sasvim dobar doprinos sa klupe a kada se vratio igra samo po 7-8 minuta a Gibson sigurno nije toliko bolji od njega da dobija po 35-40 minuta a Nemanja samo 7-8.