Ovako Fenerovi "Grobari" slave titulu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.06.2016.
22:32
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Bogdan Bogdanović stigao je do titule sa Fenerbahčeom, a slika iz svlačionice i komentar na "Tviteru" govore da ne zaboravlja Partizan ni u jednom trenutku.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Fenerbahčea u ponedeljak su stigli do titule prvaka u Turskoj nakon četvrtog trijumfa nad Anadolu Efesom u finalnoj seriji plej-ofa tamošnje Superlige.

Klubu iz azijskog dela Istanbula ovo je bila sedma šampionska titula u istoriji, a srpski internacionalci Bogdan Bogdanović i Nikola Kalinić stigli su do prve titule prvaka van svoje zemlje.

Obojica su u prošlosti imali prilike da slave titulu u Superligi Srbije, ali im je ovo prvo odličje u prvenstvu neke druge zemlje.

Bogdan Bogdanović je titulu proslavio na sebi svojstven način, sa najboljim drugom iz Fenerbahčea i čovekom koji je kao i on u prošlosti nosio crno-beli dres.

Fotografijom sa Janom Veselim iz svlačionice Bogdan se pohvalio titulom, a u komentaru je ostavljen i haštag kojim je srpski internacionalac podsetio da u svakom momentu misli na svoj nekadašnji klub.

Bogdan Bogdanović je šestu utakmicu finalne serije plej-ofa turskog šampionata završio sa 16 postignutih poena i 7 skokova, a generalno je minulu sezonu odigrao na mnogo višem nivou nego prethodnu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke