Ovako Evroliga najavljuje duele CSKA i Zvezde!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.04.2016.
10:39
Izvor: Sportske.net

Na zvaničnom sajtu Evrolige postavljena je analiza i najava četvrtfinalnog para CSKA - Crvena zvezda Telekom. Evo šta o Zvezdinim adutima i šansama kaže Evroliga.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom večeras igra prvu od najmanje tri, a mogućih pet utakmica sa moskovskim CSKA u okviru četvrtfinala Evrolige.

Uoči početka četvrtfinalne serije najava je postavljena na zvanični sajt i "You Tube" kanal Evrolige, a evo šta se u njoj kaže o adutima i šansama Crvene zvezde Telekom.

Crvena zvezda Telekom obezbedila je plasman u plej-of fazu Evrolige prvi put u istoriji zahvaljujući učinku na domaćem terenu gde je dobila 9 od 12 utakmica. Poslovično glasni i verni navijači odigrali su važnu ulogu u tekućoj sezoni.

Dejan Radonjić se oslanja na unutrašnju igru Maika Cirbesa, šestog skakača Evrolige, dok Vladimir Štimac pruža podršku sa klupe. Još jedan ključni igrač za crveno-bele je Kvinsi Miler, šesti strelac Evrolige u tekućoj sezoni.

Plejmejker Stefan Jović postavio je rekord takmičenja po broju asistencija na jednoj utakmici (19). Rezervni plej Vasilije Micić takođe daje značajan doprinos u igri, dok energiju i iskustvo donosi Terens Kinsi.

Prva četvrtfinalna utakmica između CSKA i Crvene zvezde Telekom igra se večeras od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Djole Djokic
Tuesday, 12.04.2016
11:33

NAPRED ZVEZDA! SAMO HRABRO!

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 12.04.2016
11:27

Konacno naucili da nismo Red Star , mi smo Crvena Zvezda , ako mogu da izgovore Lijetuvos Ritas , Galatasaraj mogu i ovo.

avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Tuesday, 12.04.2016
14:45

Koji ono broj adrese?

avatar
CIA-BIA-KGB
Tuesday, 12.04.2016
23:08

Vasa je u Laktasaima..

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 12.04.2016
21:08

Mislis na moju ? Moja adresa MARAKANA , sever.