Ovaj pas Tejlora Ročestija je oduševio "delije"!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 01.10.2017.
23:19
Izvor: Sportske.net

Asistencija Tejlora Ročestija je fantastična, vredi je iznova i iznova gledati.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zlato
Sunday, 01.10.2017
23:29

I sto kazu grobari gos je bolji ali samo u bacanju cigli.Opet setnja kroz ABA ligu potpuno novi tim,novi trener I jos bez tri igraca,jos kad se ovaj tim potpuno uklopi bice gazenje,ko protiv nas u ABA ligi izgubi manje od 15 razlike treba da bude presrecan to je surova realnost

avatar
Petar Petar
Monday, 02.10.2017
01:36

Gos ce sigurno biti bolji od Rocestija (za neku godinu). Trenutno to nije i to je realnost. Ali ne mozes uporedjivati igraca koji igra prve utakmice u Evropi i ovog koji je tu ostareo. Zvezda i ima tim za setnju u ABA ligi, ne razumemsta se busas sa tim.Zvezda i jeste projektovana da bude najbolja u regionu, drugi to ne mogu (bar ovi iz Srbije) sve i da hoce. Realno, Zvezda ima luksuz da od.ebe iz tima igrace kakvi su Radanov i Simanic kakve npr Partizan trenutno moze da sanja. I sta je onda cudno da Zvezda ima najjaci tim i sto ce se setati ligom? Jednostavno, koliko para, toliko muzike.

avatar
Tuesday, 03.10.2017
17:08

Za Gosa si u pravu. Dečku je ovo prva sezona u seniorskoj košarci i nerealno je očekivati da odmah iskaže celokupan košarkaški potencijal. Njegovo vreme tek dolazi i mislim da je pametno izabrao Partizan u kom će moći da ima zadovoljevajuću minutaću i da se razvija u svim segmentima.nZa Ročestija si takođe u pravu. Ima potrebno iskustvo i neosporan kvalitet, taman da bude vođa ove ekipe i da spoj između mlađih igrača i ovih iskusnijih, a on to svakako može. Poseduje košarkašku pamet i veoma dobar pregled igre, a i siguran je sa loptom, za razliku od nekih prošlosezonskih plejeva.nZa projekciju CZ kao najbolje ekipe u regionu si isto u pravu, i šta je tu loše? Imamo dobar i sposoban menadžment i sve ovo sada je rezultat dugogodišnjeg rada i planova.nE sad, za Radanova i Simanića nisi u pravu. Nisu od*ebani već poslati u klub gde će imati minutažu koja ima je preko potrebna, za lični razvoj i nadograđivanje, a što složićeš se, u Zvezdi nisu mogli imati zbog prevelike konkurencije i zbog toga što nama trebaju igrači spremni da odgovore zahtevima EL, a ne samo ABA i KSL. Tako će i oni sami a i Zvezda biti na dobitku, jer će oni postati extra igrači, a kao takvi će zvezdi mnogo koristiti u narednim sezonama.nA to što Partizan takve igrače sada može samo da sanja, sami su krivi za to, jer je to direktna posledica lošeg poslovanja i rada samog rukovodstva. I lepo kažeš, koliko para toliko muzike. Niko neće da igra bez para, manimo se više bajki velikog maga da se igra iz ljubavi i za stipendije, jer toga nema ni kod braće Grim. Dok ste imali imali ste, dok vam se moglo moglo vam se, dok je trajalo trajalo je, ali ničija nije do zore gorela pa tako ni vaša. Sada to lepo prihvatite da je vaše vreme prošlo i da ste jednostavno postali istorija. Od stare slave se ne živi, nego lepo stavite prst na čelo i zapitajte se kako da u nekim narednim godinama stabilizujete klub, pa da ponovo imamo neizvesna prvenstva i sportski zanimljive derbije kao recimo pre mnogo godina, mnogo pre i naše i vaše dominacije. Davno beše, ali isto tako lepo beše, to se nekada zvalo kratko i jednostavno - SPORT!

avatar
Tuesday, 03.10.2017
16:48

Svaka ti je ko u Njegoša. Ništa ja tu više ne bih dodala. :D

avatar
babaroga
Monday, 02.10.2017
14:58

Koliko para? A ja mislio da je sve to samo magija...