Ovaj gest Novice Veličkovića pohvaliće i Zvezdini navijači

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.03.2019.
00:05
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Nešto što niste mogli da vidite u TV prenosu.

KSS
KSS

Povezane vesti

Kapiten Partizana uvek sa ogromnim motivom igra protiv Crvene zvezde, ponekad njegove emotivne reakcije izazivaju negodovanje od strane navijača protivničkog tima, pa i uvrede kao pre nedelju dana, ali kada se strasti smire, svima bi trebalo da bude jasno da je Novica Veličković pre svega pravi sportista koji poštuje svakog protivnika.

To je pokazao i večeras, posle pobede njegovog tima nad Zvezdom (70:67) i izborene majstorice u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige.

Dok je razgovarao sa okupljenim novinarima, iz svlačionice Partizana dopiralo je (pe)glasno slavlje njegovih saigrača, praćeno i pojedinim pesmama upućenim Zvezdi.

Veličković je zbog toga nakratko prekinuo razgovor s novinarima, ušao u svlačionicu i u par reči utišao saigrače koji su ga odmah poslušali.

OVDE možete da vidite taj detalj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 31.03.2019
09:26

Ma dajte molim vas, zahvalite mu se vi, a mi nema zbog cega da mu se zahvaljujemo.

avatar
jfvr
Sunday, 31.03.2019
08:38

Величковић никада није врђао јавно ни гестикулирао према навијачима звезде.....али они су искомплексирани још док је раније играо у Партизану,док није прешао у Реал

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 31.03.2019
01:13

Covek povredjen stisne zube da zaigra jer zna da bez njega i njegove energije verovatno ovaj ocaj od nase ekipe ne bi ni dobili i svaka mu cast na tome.I mi smo nekad imali igrace sa velikim srcem i m....a,a sad plejada stranaca i zalutalog trenera!

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 31.03.2019
09:10

I vaši ga pljuju i vredjaju iako nikada ništa ružno nije rekao za vas.. Hvala Bogu na Novici, nek je i najgori on je naš kapitenčina..

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 31.03.2019
14:11

Pa i mnogi nasi nista ruzno nisu rekli za vas pa vi njih isto vredjate,toga je bilo i bice na obe strane.