Ovaj čovek je Partizanova talija!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.02.2018.
12:18
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Njegovim povratkom posle nekoliko godina vratio se i jedan trofej u Humsku.

Jovan Gojković/RKSIS
Jovan Gojković/RKSIS

Povezane vesti

Navijači Partizana od sinoć slave veliki podvig košarkaša crno-belih, koji su mimo očekivanja mnogih, uspeli u finalu da savladaju favorizovanu Crvenu zvezdu sa 81-75 i osvoje trofej Kupa Radivoja Koraća.

Tako je Partizan prekinuo post od četiri godine bez trofeja, a ''Blic'' danas primećuje da se sve ovo dogodilo posle povratka u klub čoveka koji je svedok brojnih titula koje je Partizan osvajao proteklih decenija, među njima i titule prvaka Evrope iz 1992. godine.

Gospodin Moma Jakovljević (na fotografiji prvi zdesna), aktuelni zamenik direktora KBC ''Dr Dragiša Mišović'', je i tada bio klupski lekar crno-belih, ali i tokom još devet godina dominacije crno-belih na ovim prostorima.

Nekoliko godina ga nije bilo u Partizanu, ove sezone se vratio, a sa njim i ''Žućkova levica''.

Inače, dr Moma Jakovljević godinama je radio i kao doktor svih nacionalnih košarkaških selekcija. Sa našim najboljim timom je bio kada su osvajana evropska zlata, 1995. i 1997, kao i srebro sa Olimpijskih igara u Atlanti 1996.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Darko123456
Monday, 19.02.2018
15:18

Sasvim zasluzeno partizan uzeo kup , i svaka im cast na tome. Samo mi je jedno drago sto se nismo vratili , bila bi opet polemika kako smo imali daleko vise slobodnih bacanja . Jos jedanput cestitke partizanu , i sada imaju finu ekipicu , ali nadam se da ove godine ne uzimaju vise trofeja :D

avatar
Monday, 19.02.2018
14:12

Veliki covek i strucnjak.