Otkrivena prva meta Lejkersa i zvuči zastrašujuće!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 17.12.2018.
20:05
Izvor: Sportske.net

Pouzdani izvor ima nove informacije.

EPA-EFE/STEVE DIPAOLA
EPA-EFE/STEVE DIPAOLA

Povezane vesti

Lejkersi su napravili veliki pomak u odnosu na prethodnu sezonu, jasno, to je rezultat dolaska najboljeg igrača današnjice LeBrona Džejmsa.

Uz LeBrona stigli su i brojni iskusni pojedinci, poput Lensa Stivensona, Režona Ronda, Džavejla Mekgija i Majkla Bizlija, ali je sva prilika da se oni neće zadržavati posle ove sezone, na kraju krajeva svi su potpisali jednogodišnje ugovore.

Plan iza kratkoročnih ugovora je da se narednog leta oslobodi prostor za angažovanje dvojice zvezda.

Na vrhu liste želja čelnika "Jezeraša" nalazi se centar Nju Orleans Pelikansa Entoni Dejvis.

To je otkrio i ugledni novinar "ESPN-a" Adrijan Vojnarovski, a evo šta on kaže o planovima Lejkersa, koja je osnovna ideja i o čemu "Jezeraši" sanjaju.

"Evo kojim će putem Lejkersi morati da idu. Oni neće davati svoje pikove i talentovane mlade igrače za dogovore koji bi ih ove sezone učinili iole boljim, jer moraju da ih čuvaju za Entonija Dejvisa, za veliki trejd ovog leta, pre ili posle perioda za potpisivanje slobodnih igrača.

Scenario o kojem sanjaju, ljudi pričaju kako mogu da trejduju za Dejvisa ili da potpišu slobodnog igrača. Scenario iz snova je da urade oba
", izjavio je Vojnarovski.

Dakle, san je da potpišu Kavaja Lenarda ili Kevina Durenta kao slobodne igrače i da dovedu Dejvisa i dok god to zvučalo kao da je na dugačkom štapu, njihova jedina šansa je da zadrže ključne igrače koje bi uključili u trejd.

Entoni Dejvis

Pitaju se i Pelikansi, koji za cilj imaju da ove sezone pobede što je više moguće utakmica, kako bi do prvog jula dokazali Dejvisu da su ozbiljna franšiza.

Onda bi mu ponudili ugovor težak oko 230 miliona dolara, što je 40 miliona dolara više nego što će bilo koja druga ekipa moći da mu ponudi.

Ipak, ukoliko Dejvis sa svojim agentom Ričom Polom, koji je inače i LeBronov agent, odluči da odbije taj ugovor, Pelikansi će morati da ga trejduju i tu na scenu stupaju Lejkersi, koji će kako bi pobedili konkurenciju morati da tokom tekuće sezone zadrže jezgro mladih, talentovanih igrača koje imaju, kako bi ih ponudili Nju Orleansu i ubedili ih da posluju sa njima.

Dakle, Lejkersi će morati da budu strpljivi, ali se čini da će u svakom slučaju, pre ili kasnije napraviti paklenu ekipu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Tuesday, 18.12.2018
10:18

U NBA svaka ekipa nakon par godina ima ogromne sanse za stvaranje dobre ekipe i sanse za prsten, takav je sistem.

avatar
deki trbic
Tuesday, 18.12.2018
08:21

LBJ nije najbolji kosarkas na svetu, jeste dobar ali ne tolko kako drugi pricaju

avatar
NikkiCFC
Monday, 17.12.2018
23:18

Dodaj samo Kavaja ovom timu i bice dovoljno za titulu.

avatar
xman
Monday, 17.12.2018
22:31

Samo sto LeBron ne moze da igra jos 10godina na ovom nivou

avatar
Amar Zornic
Monday, 17.12.2018
22:05

Nzm sto forsirate pricu Durenta u LA kad je on sam izjavio da nikad u zivotu ne bi zaigrao sa LBJ

avatar
bagra
Monday, 17.12.2018
21:28

Dzabe, titulu videti necete.