Ostojina poruka: "Očekivani medijski napadi na Partizan"

Autor: Vladimir Stojanović
petak 21.02.2020.
19:06
Izvor: Sportske.net

O tome ko vodi klub, šta je učinjeno, ko podmeće klipove i šta treba očekivati, predsednik Partizana je odgovorio danas u razgovoru sa navijačima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Predsednk Partizana je odgovarao na pitanja navijača, jasno i ovoga puta je bilo raznih škakljivih pitanja, koja se kao i obično svode na glasine, odnosno govorkanja.

Po čaršiji se priča da je Mijailović fiktivni predsednik, da klub vodi Andrej Vučić i da je Partizan samo oružje u rukama sukobljenih strana u KK Crvena Zvezda.

"Da li ste svesni da vas zbog stranačke pripadnosti većina navijača neće prihvatiti, čak i da Partizan dogodine igrao fajnal-for Evrolige"?

"Nisam došao u Partizan da se dopadnem svakome. Imamo svoj cilj, dve i po godine nižemo uspehe, stabilizujemo klub, kao da ga vodi čarobnjak iz Oza. Andrej Vučić nema nikakve veze sa klubom, on nije Partizanovac, nije ništa, dobro, ni loše uradio za klub. Da, ne daj Bože. padne avion mislim da bi on bio kriv, pošto ga za sve optužuju. Pustite čoveka da radi svoj posao. Drugi poturaju takve priče, kako bi prikrili sopstvene neuspehe i neopravdana ulaganja
", odgovara prvi čovek Partizana.

Mijailović je najavio medijska podmetanja protiv Partizana, koja ovih dana dobijaju svoju potvrdu.

"Poznato je ko će se boriti za osvajanje ABA lige. Jak Partizan mnogima ne odgovara. Cilj je destabilizacija Partizana. Poznato je kako neki ljudi u Srbiju funkcionišu. Napada će sigurno biti. Bićemo predstavljeni kao neko ko nije zalaganjem i radom napravio posao na pravi način. Biće guranja klipova pod točkove, kako kod stručnog štaba, tako i kod uprave. Moramo biti pametni, jaki, imuni, da ne dozvolimo da nas to poremeti. Siguran sam da se neće sve svesti na parket. Nas zanima košarka, a neke druge zanimaju druge stvari. Naučio sam da moram da bude gromobran u Partizanu za mnoge stvari. Najvažnije je da dođemo tamo gde smo nekada bili rezultatski i gde nikada nismo bili organizaciono"
, zaključio je.

Odgovore predsednika Partizana na pitanja navijača možete pogledati na BC Partizan TV

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak