Ostoja zna, ovo nema nijedan klub na svetu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.10.2019.
10:47
Izvor: Sportske.net

Predsednik Partizana se i ovoga puta oglasio poslepobede njegovog tima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Crno-beli, bez sjajnog Rašona Tomasa u igri, nisu briljirali u Laktašima protiv Igokee, ali su nastavili seriju pobeda koja traje još od prve pripremne utakmice, preko mečeva Superkupa i utakmice prvog kola Evrokupa protiv Venecije.

Na startu ABA lige, ekipa Andree Trinkijerija je trijumfovala sa 75:73, a posle meča je pobedu proslavila sa velikim brojem svojih navijača koji su došli da podžre crno-bele u Laktašima.

Na novoformiranoj ''BC Partizan TV'' objavljen je i snimak zajedničkog slavlja igrača i navijača Partizana posle ove utakmice, a impresioniran atmosferom bio je i prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

Tim povodom se ponovo oglasio na Tviteru.

''Siguran sam da ovakvo navijanje u gostima nema ni jedan klub na svetu, hvala braćo iz Republike Srpske, vi ste ponos'', poručio je Mijailović.

Za crno-bele nema odmora, već u utorak od 20 časova u ''Štark Areni'' dočekaće ekipu turskog Tofaša u meču drugog kola Evrokupa.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Vukic
Sunday, 06.10.2019
12:29

ovo puka sreca a ne i kad negras dobro pobedujes ovdimo 3/4 i zadnja 2min se kockamo sa pobedom bacanj slobodna dosad prblem veliki idemo dalje

avatar
Silent
Sunday, 06.10.2019
11:51

Miran sam,partizan šuterska ekipa,teško to da ide

avatar
Silent
Sunday, 06.10.2019
11:44

placeni navijaci a klub moze promeniti ime ove sezone u kk trojka

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 06.10.2019
11:24

"Ostoja idi na utakmicu, imaš utakmicu Ostoja, idi na utakmicu Ostoja." Ostoja je silan dok se udvara navijačima, a kada dođe period trokoraka, četvorokoraka, namernih faulova i da se ne svira u poslednjoj sekundi "Ostoja budi gospodin, Ostoja, ne mešaj se Ostoja, ja ti odobravam narodne pare za pojačanja Ostoja" I tako Ostoja od vrhunskog predsednika KK Partizan biva resetovan u poslušnika kome je zadatak da navijače drži u nadi u bolje sutra i zadovoljne što duže, dok se u privatnom klubu prave istorijski visoki budžeti i od privatnih i od državnih "sponzorstava", pare za 6 Amerikanaca + 3 evroligaška igrača, a u planu su 1-2 pojačanja iz NBA klubova i osvajanje €L u što skorijem mogućem periodu, ako ne već i ove sezone.

avatar
Wilt 100+
Monday, 07.10.2019
11:03

Živeo Botstoja i fabrika reprezentativaca KK Partizan-Igokea !!!