Ostoja otkriva uzroke i traži rešenje! Šta je sa Tomasom?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.10.2020.
13:02
Izvor: Sportske.net, 24sedam.rs

Prv a reakcija predsednika Partizana posle sinoćnjeg teškog poraza u Kazanju.

Pedja Milosavljevic/Starsport ©
Pedja Milosavljevic/Starsport ©

Povezane vesti

Posle izvanredne sezone koju je u martu prekinula pandemija koronavirusa, Partizan od početka nove izgleda neprepoznatljivo, iako je većina tima ostala na okupu.

Četiri poraza u pet odigranih mečeva od starta sezone razlog su za veliku zabrinutost među navijačima, koji očekuju da ekipa što pre izađe iz rezultatske krize.

Naravno, to je želja i svih u klubu, a predsednik Ostoja Mijailović je svoje mišljenje posle najnovijeg poraza od Uniksa (93-70) izneo u razgovoru za portal ''24sedam.rs''.

"Niko nije zadovoljan načinom na koji smo otvorili sezonu. To je razlog da se zamislimo i da tražimo rešenje za izlazak iz trenutne situacije. Da li brinem? Za Partizan morate brinuti i kada gubi i kada dobija", rekao je Mijailović.

Među navijačima pojavljuju se sve veće sumnje u mogućnosti Vlada Šćepanovića na mestu šefa struke. Ipak, izgleda da prvi čovek kluba i dalje veruje da Šćepanović može sa ovom ekipom da ostvari ciljeve.

"Verujem da je treneru i igračima teže nego svima koji ih kritikuju. Ne želim da govorim o poljuljanoj ili nepoljuljanoj klupi. Situacija nije onakva kakvoj smo se nadali, ali Partizan ne živi od pet utakmica. Upirati prstom je lako. Hajde da vidimo šta su uzroci i šta je rešenje. Verujem da ćemo rešenje pronaći", rekao je Mijailović.

Problem postoji i sa Rašonom Tomasom, koji zbog nediscipline nije ni putovao u Kazanj, na meč sa Uniksom.

''Tomas je odličan igrač ali i neko ko je i prošle i ove sezone imao neke disciplinske ispade. U klubu za to postoji pravilnik koji podrazumeva jednak tretman za sve'', izjavio je Mijailović i još jednom pozvao na strpljenje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke