Ostoja najavio odluku Evrolige, čestitao i Vanji! Šta radi povodom dešavanja u finalu KLS lige?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 21.06.2019.
10:47
Izvor: Sportske.net

Uskoro ćemo saznati i ko će dobiti jedno mesto u Evroligi.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Ko će biti novi učesnik Evrolige za sezonu 2019/20?

Ima veliki broj kandidata, a Partizan i Budućnost su među njima. Crvena zvezda će biti učesnik ABA lige koji igra Evroligu, a postavlja se veliko pitanje da li je Evroliga spremna da dozvoli još jednom klubu iz našeg takmičenja da bude u najelitnijem klupskom takmičenju u Evropi.

Alba je učinila veliku uslugu klubovima sa Jadrana, ali i ostalima koji čekaju "vajld-kard" među kojima su Uniks, Lokomotiva, Zenit, Ritas, Darušafaka...

"Pred nama je još jedna važna stvar, a to je odluka borda Evrolige krajem meseca. Kakva god ona bude bila, mi ćemo nastaviti da se borimo za KK Partizan", napisao je Ostoja.

On je takođe istakao da se bori kroz institucije zbog onoga što se dešavalo u finalnim mečevima protiv Crvene zvezde u Super ligi Srbije, kao i da ne želi preko medija da vodi rat.

Pre svega, čestitao je Vanji Marinkoviću na 60. poziciji NBA drafta gde ga je izabrao Sakramento.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 22.06.2019
12:22

Hajde da vidimo, posto svi znamo sta se dogodilo. Dogodilo se to da trener pocetnik, sa jednim krstenim plejom u ekipi kome je pre Zvezde plafon bio FMP, sa jos takodje cetvoricom igraca iz razvojnog tima, Dobricem, Simanicem, Odzom, Davidovcem, sa Bili Beronom koji je u Zvezdu dosao iz jednog od najgorih klubova turske lige Eskisehira jer se on ugasio, sa Moom Fajeom od 34 godine kom je Promiteas najveci klub u karijeri, dobije trenera koji ima 800k e platu sa svojim strucnim stabom, sto je nevidjeno na ovim prostorima, koji u timu ima Radeta Memfisa En Bi Ej Zagorca, jos 2 pojacanja direktno iz ACB lige od kojih je jedan bivsi MVP Aba lige, sa igracem kakav je Aleks Renfro, koji dan danas moze da bude rezervni plej u bar pola evroligaskih ekipa, sa igracem koji je projektovan da bude Zvezdina prva cetvorka ove sezone, Stefanom Jankovicem. Ali dobro, to je taj aparthejd prema samoprozvanoj instituciji i spin majstorima. :)

avatar
DRUG OSTOJA
Friday, 21.06.2019
18:44

Uniks zaslužuje pre svih ostalih da igra EL.

avatar
MarkoSi
Friday, 21.06.2019
14:34

Zaista bi trebalo dobro izvagati kome uručiti pozivnicu za EL. Ukoliko to bude Darušafaka, to bi bila sramota jer je u pitanju jedan potpuno veštački klub. Po meni bi trebalo birati među klubovima koji imaju tradiciju, a da ujedno mogu da obezbede pune tribine, a tu je realno parrizan u prvom planu. Eventualno bi trebalo razmisliti o Arisu ili PAOK, Ciboni i svakako otkačiti Ruse koji imaju strašne budžete, ali igraju u pozorišnoj atmosferi.

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 23.06.2019
11:08

Nije parrizan nego Partizan. Za koga ti navijas kad si samo nase ime napisao malim slovima, a i to si pogresno?

avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 24.06.2019
15:26

Ma, ja bih to u korenu:-D

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 24.06.2019
12:59

Ne shvataj to tako tragicno :D mozda je mlad :D novije generacije-degeneracije

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 21.06.2019
11:51

Evroliga nece doci kao sto ni ti neces, moj limare. :D

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 21.06.2019
11:10

Prenesite lepo i to da ce ''Zitko'' Jakovljevic ubuduce raditi u nasoj filijali Mladosti, sad bas da ga vidimo kako ce da izbaci nekog novog Bogdana kojeg on uporno predstavlja kao svoju ''licnu kartu'' isto kao sto i Moka predstavlja Drazena.

avatar
Old_school
Friday, 21.06.2019
11:08

Ostoja tviteras :)

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 21.06.2019
10:57

Kakav pajac. I bas me zanima na sta smo se tacno zalili posle onih koraka...