Oslabljeni CSKA rutinski sa Bambergom

Autor: Boban Filipović
četvrtak 19.01.2017.
19:52
Izvor: Sportske.net

Moskovljani će osteti lideri na tabeli i posle 18. kola Evrolige, jer su danas, iako bez Teodosića, lako izaši na kraj sa šampionom Nemačke.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Premijerni meč 18. kola Evrolige odigran je u glavnom gradu Rusije, gde je aktuelni šampion Evrope upisao rutinsku pobedu protiv Borse Basketsa - 85:64 (21:17, 23:16, 25:15, 16:16).

Gosti su bili donekle ravnopravni samo na početku meča, a kako je utakmica odmicala CSKA je konstatno podizao razliku i postavljalo se pitanje samo koliko će pobeda biti ubledljiva.

'Armejce' nije poremetilo što su igrali bez Miloša Teodosića i Korija Higinsa. Očekivao se jači otpor Trinkijerijeve ekipe posebno iz razloga što je prvak Evrope prvi ovosezoneski međusobni duel u Bambergu pre mesec i po dana dobio tesno (90:88), doduše tada u Itudisovom timu nije bilo De Koloa.

Upravo je Nando De Kolo danas vodio CSKA do trijumfa sa 26 poena, 5 asistencija, 4 skoka i 3 krađe za ukupan indeks korisnosti 35! Dvocifren učinak kod pobednika imali su još Kajl Hajns koji je postigao 13 poena, po 10 su dodali Nikita Kurbanov i Vitalij Fridzon.

U poraženom sastavu bolji od ostalih centri Danijel Tajs sa 16 i Nikolo Meli sa 15 postignutih poena.

Ovo je dobar rezultat za Crvenu zvezdu, Bambeg ostaje na tri pobede manje od srpskog šampiona, a crveno-beli bi mogli i da uvećaju prednost u odnosu na Nemce ukoliko večeras slave u Tel Avivu.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke